➤𝘊𝘪𝘭𝘥𝘪𝘯𝘪𝘻d𝘦 𝘯𝘦𝘮𝘭𝘦𝘯𝘥𝘪𝘳𝘪𝘤𝘪 𝘬𝘶𝘭𝘭𝘢𝘯ı𝘺𝘰𝘳 𝘮𝘶𝘴𝘶𝘯𝘶𝘻? ༺𝕱𝖆𝖓𝖙𝖆𝖘𝖙𝖎𝖈༻

➤𝘊𝘪𝘭𝘥𝘪𝘯𝘪𝘻d𝘦 𝘯𝘦𝘮𝘭𝘦𝘯𝘥𝘪𝘳𝘪𝘤𝘪 𝘬𝘶𝘭𝘭𝘢𝘯ı𝘺𝘰𝘳 𝘮𝘶𝘴𝘶𝘯𝘶𝘻? ༺𝕱𝖆𝖓𝖙𝖆𝖘𝖙𝖎𝖈༻
Evet ben sudocrem kullanıyorum c vitaminli serum da arkasına sürüyorum ve iki günde bir buz masajı yapıyorum yüzüme. Haftada iki kez de retinol kremi kullanıyorum
Benim için nemlendirici sürmek adeta sabah kahvesi içmek gibi bir rutin! 😊 Cildim anında canlanıyor ve o tazelik enerjisi gün boyu yüzümde kalıyor. Kışın İzmir'deki rüzgarların cildimi kurutmasına asla izin vermiyorum, yazın ise o hafif dokunuşla nem dengesini hep koruyorum. Doğal içerikli ve hafif yapılı nemlendiriciler benim favorim! Kızlar, makyaj öncesi de mutlaka nemlendirici kullanmanı öneririm, makyajın daha aydınlık ve pürüzsüz oluyor. Sen de cildini şımartmayı unutma, nemli cilt = ışıl ışıl güzellik ✨💕
Cevap
13Cevap
Genellikle yazlıkta olduğumuz zaman kullanıyorum orası nemli olduğu için bazen artık terlemekten vücut kuruyabiliyor
Evet L'Oreal in serumunu aldım şimdi yüzüme iyi geldi. Nivea kullanıyorum genelde de başka kremleri yüzüm kabul etmiyor değişik bir şekilde.
Evet cildim çok kuru gün içinde sürmek zorunda kalıyorum :(
Üşenmediğim zamanlarda nemlendirici mutlaka sürerim 😃
Evet nemlendirici ve üzerine güneş kremi günlük kullanıyorum cilt tipim kuru.
Ben Her Hafta Saç Tıraşı Oluyorum Ayrıca Her Gün De Sakal Tıraşı Oluyorum
Meyve Sebze Eksik Etmem Alkol Ve Sigara Asla İçmem...
tabiki evet özellikle makyaj öncesi sürmeyi ihmal etmem parlak bi makyaj elde etmek adınaaa
hayir nemlendiricim bitti
Evet kullanıyorum...
Evet sürüyorum
Surmuyorum yağlı çünkü
Kuru bir cildim olduğu için evet
Her gün sürüyorum
Evet sürüyorum her gün olmasada
Su içiyorum o nemini alıyor
Evet ama her gün değil
Yok hayır kullanmıyorum
Evet
Hayır Gerek yok zaten kendi nemi var