Tenimi nasıl beyazlatabilirim lütfen kalıcı sonuçlar önerin artık bıktım 😭?

Okul hayatım boyunca ten rengimle hep dalga geçtiler bana ırkçılık yaptılar esmerim diye. Birkaç sene önce daha esmerim ama şu an rengim açıldı buğdaya döndüm. Bazen biraz güneşe çıkınca falan kararıyor yüzüm. Ama bacaklarım kollarım falan beyaz gibi yani sadece dirseklerim falan kararma oldu. Ama nedense sınıftaki erkekler bazen benle ugrasiyo işte bana Afrikalı Afgan siyahi zenci falan diyorlar artık çok üzülüyorum bu duruma. Birçok cilt beyazlatma ürünü kullandım çoğunda da verimli bir sonuç alamadım. Pirinç sabunu kullaniy uzun süredir o biraz da olsa beyazlatti ama ben iyice beyaz olmak istiyorum. Pirinç maskeleri de yaptım glycolic asidler de kullandım her banyoda sabunla kendime kese de yaptım ama daha da beyaz olmak istiyorum artık bana ırkçılık yapsınlar istemiyorum. Yeter artık ya kendime uygun ne bı fondöten ne bı kapatıcı ne bı pudra hiç bisi de bulamıyorum. Ten rengim yüzünden erkeklerin de ilgisini çekmiyorum. Yalnız kalicam diye çok korkuyorum. bazen evet yüzüm aşırı beyaz oluyor ama genelde böyle esmerimsi gibi oluyor sonra buğdaya dönüyor geri anlamadım valla. Giydiğim kıyafetlerin rengi bazen ten rengim yüzünden yakışmıyor, koltuk altı kararmalarim bir türlü geçmiyor arkadaşımla buluştum gecen gün o askılı crop giymişti koltuk altı bembeyaz benim ise koltuk altim kara kollarım beyazdı bende askılı giymiştim ama üstüme mecburen hırka giymiştim o sicakta. Arkadaşim sen de cikartsana hirkani falan dedi. Utandım ne diyeceğimi bilemedim. Ya Allah aşkına ben bunları yaşayacak kadar ne gibi bı gunah işlemiş olabilirim bizim de hakkımız degilmi yazın güzel şeyler giyinip çıkmak güzel renkler giymek falan

Tenimi nasıl beyazlatabilirim lütfen kalıcı sonuçlar önerin artık bıktım 😭?