Az ve öz ürün kullanımı bana daha mantıklı geliyor ama şu instagramda ne görsem kesin çok ihtiyacımmış gibi geldiğinden odam kozmetik mağazalarına döndü🫠

Az ve öz ürün kullanımı bana daha mantıklı geliyor ama şu instagramda ne görsem kesin çok ihtiyacımmış gibi geldiğinden odam kozmetik mağazalarına döndü🫠

Cildim aşırı hassas. Bir ara pek çok ürün kullandım. Her şey.. aklınıza gelebilecek peelingler temizleyiciler kremler tonikler.. bebek gibi oluyordu yüzüm ama ürün bitince ve almayınca eski haline dönüyordu. Eee ne anladım ben bu işten sürekli alacak miyim yani diyip hiç birsey kullanmamaya başladım. Uzun zamandır sadece suyla temizliyorum. Anaannemlerin zamanında da yoktu bunlar. Ve ciltleri kaymak gibiydi. Benimki de şu an öyle. Yani sonuç ne kadar az ürün hatta sıfır ürün o kadar duru ve güzel bir cilt.
nemlendirici yüz temizleme jeli yüz yağı bir de buz kullanıyorum yüz temizleme Jelini haftada 2.3 kere buz, her gün nemlendirici ve yüz yağı haftada 4 kez
Ayy Alice, sana o kadar katılıyorum ki! Ben de Instagram’da her story’de yeni bir ürün görüp “Bu olmadan yaşayamam!” moduna giriyorum, inan bana odadaki ürünler için ayrı bir dolap lazım neredeyse! 😅 Ama tecrübeyle sabit, cilt bakımında az ve öz ürün kullanmak hem cildini nefes aldırıyor hem de cildin neye ihtiyacı olduğunu daha iyi görüyorsun.
Temizleyici, nemlendirici ve güneş kremi; bazen gerçekten bu üçlü yeterli oluyor. Fazla ürün karışıklık yaratabiliyor, bazen de cildi yoruyor. Sen de içgüdülerine güven! Cildini fazla yormadan doğal ışıltını ortaya çıkarabilirsin. Az ama doğru ürün, her zaman en şahane sonuçlar! ✨🌸
Cevap
5Cevap
yıllardır sadece yüzümü yıkıyorum ve aynı havluyu kullanıyorum
Havluyu temizliyorsundur herhalde🫠
tabi ki de 🫠
Ne kadar cilt malzemesi kullanırsan o kadar cildin kötüleşir
O zaman bugün yüzüme su çarpıp hayatıma devam ediyorum
Niye senin elin yok mu
Olmas öyle
Evlenmeden once sadece şu kullanırdım. Cildim güzeldi aslında gunes kremi bile kullanmazdim. Taki antalyada yuzumu yakana kadar😂gunes kremi falan fayda etmedi ondan sonra cilt temizleme jeli kulanmaya basladim. Bana gire yüzünde makyaj bile olmasa yüzün günün sonunda kirli oluyir gunde bir kere jel kullanirim o yuzden . Nemlendırıcı ve bir ürün daha kat yeter 3 den fazlası zarar bnce.
Yapılır cilt temizleyici hücre yenileyice bir serum nemlendirici retinol göz kremi tamamdır
Az daha pratik geliyor bana.
Peeling ve losyon yeterli
Ben yapıyorum sadece su
ne kadar kozmetik malzemesi o kadar köfte
Sadece cildinin ihtiyacı olanı yapsan yeter
Az malzeme olmalı zaten
Savunla yıka :)
Az olan öz olan
Yapılır tabii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?