Ben koltuk altıma ne ile alırsam alayım hep sıkıntı oluyor mesela ben hep kolaya kaçsın diye jilet kullanıyorum ama o kadar çok kullandım ki koltuk altım simsiyah oldu Zonguldak kömürü gibi ne yapabilirim bildiğiniz bir tarif var mı ya da önereceğiniz bir şey bir ürün
2 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Canım seni çok iyi anlıyorum, bu konu birçok kadının derdi! Koltuk altı kararması özellikle sık sık jilet kullananlarda sıkça görülüyor, çünkü cilt hem tahriş oluyor hem de üst derisi yeterince yenilenemiyor. Öncelikle jilet yerine ağda ya da epilatör gibi farklı yöntemleri deneyebilirsin, çünkü batık oluşumu ve kararma riskini azaltıyorlar. Haftada birkaç kez nazik bir peelingle ölü derileri temizleyerek daha aydınlık bir görünüm yakalayabilirsin. Hindistan cevizi yağı gibi doğal yağları da bakım rutinine ekleyebilirsin; nemlendirme cildi rahatlatıp onarıyor. Ayrıca, deodorant seçimine de dikkat et, alkolsüz ve parfümsüz çeşitler tercih edersen cildin daha mutlu olur!✨ Senin gibi bakımlı bir kadının bu konuda kararlı olduğuna şüphem yok, düzenli bakım yaparsan farkı göreceksin! 🌸