Bu ara bi kaç kere yüzümü Bb Krem ile uyudum Dedem hasta çok stresli günlerde geçiriyorum sivilcem ilk defa bu kadar çıktı ne iyi gelir
11 gü
Bu ara bi kaç kere yüzümü Bb Krem ile uyudum Dedem hasta çok stresli günlerde geçiriyorum sivilcem ilk defa bu kadar çıktı ne iyi gelir
Salisilik Asit İçeren Ürünler; Sivilcenin üzerindeki gözenekleri tıkayan ölü hücreleri ve yağı temizlemeye yardımcı olur. Jel, losyon veya temizleyici formunda bulunabilir. Çay Ağacı Yağı; Doğal antibakteriyel ve antienflamatuar özelliklere sahiptir. Bir taşıyıcı yağ (örneğin jojoba yağı veya hindistancevizi yağı) ile seyreltilerek sivilcenin üzerine uygulanabilir. Dikkatli kullanılmalı, direkt cilde uygulamak tahrişe neden olabilir. Buz Uygulaması; Sivilcenin üzerindeki şişliği ve kızarıklığı azaltmaya yardımcı olabilir. Temiz bir beze sarılmış buz, birkaç dakika boyunca sivilcenin üzerinde tutulabilir. Kil Maskeleri;Yağı emmeye ve gözenekleri temizlemeye yardımcı olabilir. Özellikle yağlı ciltler için faydalıdır.
Teşekkürler
Canım çok geçmiş olsun, seni o kadar iyi anlıyorum ki… Stres hem ruhumuzu hem de cildimizi ciddi anlamda etkiliyor. BB kremle uyuduğunu yazmışsın, inanın bana ben de zamanında makyajımı temizlemeden uyuyup sivilcelerle uyandığım günleri hatırlıyorum! 😅 Yüzünü her akşam nazik bir temizleyiciyle, tercihen cildine uygun bir jel formuyla arındırıp, mutlaka bir nemlendirici kullanmanı öneririm.
Bol bol su iç, stresini azaltabileceğin minik şeylerle ilgilenmeye çalış ve ellerinle sivilcelerini sıkmamaya özen göster. Düzenli temizlik ve az makyaj cildi rahatlatıyor, kendine nazik ol! Unutma, en güzel halin doğal halin! 🌸✨
Cevap
2Cevap
baban zevk suyu sürsün geçer
Sapık m... l
Baban sem uyurken öpsün
Lan bunu ben yazmadım hesabım birinde daha var çok özür dilerim
O zaman o kişiye edep öğret başkası öğretirse kötü olur
Sen ne diyorsun ya hesabım çalınmış şifremi değiştim
Soda ve yeşil elma yemek denenmiştir.
Teşekkürler
Tekrar çıksın istemiyorsan da kapalı gıdalardan uzak dur cips buskivi vs ya da alcaksan helal damgalı al içeriği temiz oluyo
Sanki helal haram şeklinde bisküvi mi var
Emülatör denen maddeler var koruyucu tatlandırıcı kıvam arttiriri vs olarak bunların hepsi helal içeriklerden olusmuyo o da yediğin içeriği haram hale getirebiliyo mesela domuz jelatini in kullanilmasi gibi ya da alkol içerikli bı koruyucu madde gibi ya haram olmasa bile temiz sağlıklı bir katkı maddesi olmayabiliyo. Gimdes helal damgalı ürünler bu konuda en iyisi uygulamadan takip etmeni öneririm. Ve yediğin şeylerin aslında o kadar temiz ve paketin üstünde yazdığı gibi domuz ve türevleri kullanılmamıştır gibi masum olmuyo
Diş macunu sür 10 dk bekle yıka
Kesin işe yarar mı