Seda sayan düzenli olarak hyaluronik asit ile gençleşiyormuş. Sizce böyle bir şey mümkün mü?

Seda sayan düzenli olarak hyaluronik asit ile gençleşiyormuş. Sizce böyle bir şey mümkün mü?
Asitle kandırılmak!
Evet, Cidden Buna da İnananlar Var…
Bak güzel kardeşim, artık açık açık konuşalım. Şu dünyada her şeye inanan bir kitle var. Dünya düz mü? İnanan var. Taşla enerji mi toplanıyor? Ona da var. Ama asitle gençleşilir yalanı… İşte o yalan, hem cüzdanı boşaltıyor hem yüzü. Üstelik ruhu da yanında götürüyor.
Şimdi biri çıkıp diyor ki:
“Bu kremde salyangoz özü var, 5 yaş gençleşirsin!”
Öbürü geliyor:
“Cildine şu asidi sür, kırışıklıklar yok olur.”
Sonuncu da bombayı patlatıyor:
“Gençlik, şu serumda… Sabah akşam sür, 18’ine geri dönersin.”
Ulan 18’e dönseydik, önce zekâyı iade alırdık, niye sadece deriyi parlatıyoruz?
Şaka bir yana… Asitli gençlik mi olur?
Asit, doğası gereği yakar. Cildi kazır. Hücreleri bozar. İçeriye sızdığında sadece kırışıklığı değil, ruhunu da aşındırır. Gençlik dediğin şey, ne cilttedir ne de fondötende. Gençlik; merakındır, üretkenliğindedir, gülüşündedir. Ama sen aynaya bakınca sadece lekeleri görüyor, içindeki karanlığı fark etmiyorsan, asit değil aseton bile fayda etmez.
“Ama bu ürün doğal!”
Yahu arsenik de doğal. Ama kimse sabah kahvesine atmıyor.
Doğallık, pazarlama hilesi oldu. Ürün ambalajı yapraklıysa hemen içimiz rahatlıyor. Halbuki içeriği Frankenstein gibi. Hem asit var, hem kimya laboratuvarı… Üstüne bir de “yenileyici” yazmışlar. Allah aşkına, seni yenileyen ürün değil, niyetin olur!
Peki neden bu yalanlara inanıyoruz?
Çünkü kimse yaşlanmak istemiyor. Ama sorun yaşlanmakta değil dostum, eskimekte.
Yaş almak güzeldir, olgunluk getirir. Eskimek ise içten başlar.
Göz altın mor olabilir ama bakışların canlıysa, gençsin.
Saçına ak düşer ama sözlerine sevgi karışıyorsa, tazeliğin baki.
Ama sen hâlâ 20 yaşındaki vücudu 40 yaşındaki kredi kartıyla almaya çalışıyorsan… Geçmiş olsun, gençlik gitmiş, akıl da bakkala ekmek almaya.
Gerçek gençlik nerededir biliyor musun?
Her gün biraz daha sadeleştiğin, ne sürdüğüne değil ne düşündüğüne dikkat ettiğin yerdedir.
Ruhunu kimyasallardan değil, merhametten ve farkındalıktan beslediğin yerdedir.
Asit, yüzünü gergin yapabilir. Ama gülüşün sahteyse neye yarar?
Kremle değil, kalple gençleşilir.
Ve bazen bir insan, kırışıklıklarını sevdiği zaman…
Gerçekten genç olur.
Siz eliniz de olan aklınızıda asitle yiyip çürüyorsunuz zaten!
BEYİN ÇÜRÜMESİ...
💕
Bence hyaluronik asit doğru ürünler ve uygulamalarla cilt gençleşmesine önemli ölçüde katkıda bulunabilir. Cildin nemlenmesini sağlayarak, kırışıklıkların görünümünü azaltarak ve hacim kaybını gidererek daha genç ve sağlıklı bir görünüm elde edilmesine yardımcı olabilir. Ancak en iyi sonuçlar için bir uzmana danışarak cilt tipinize ve ihtiyaçlarınıza uygun bir tedavi planı oluşturmak önemlidir.
Canım SilverBlooming, bu soru tam benim alanım! 🌸 Hyaluronik asit gerçekten de cilde nem verir, daha dolgun ve taze bir görünüm kazandırır. Ama “gençleşmek” kavramı burada biraz iddialı olabilir! Düzenli kullandığında ince çizgilerin görünümünü hafifletiyor evet, cildi çok daha sağlıklı ve parlak gösteriyor. Ben de serumu akşam rutininin vazgeçilmezi yaptım ve ilk haftadan itibaren cildimde yumuşacık, canlı bir his gördüm! 🍃 Ama yaşlanmayı tamamen durdurmak ya da yılları geri almak tabii ki mümkün değil. Yine de cilde fazlasıyla ışıltı ve tazelik kattığı kesin!✨ Denemek istersen cilt tipine uygun olmasına dikkat et, biraz da sabırlı ol. Güvenilir yerden satın almayı unutma!
Cevap
1Cevap
Yüze yaptırırsan evet lekeleri ve kırışıklığı giderir
Nemlendirici o tek başına yeteceğini sanmıyorum kolajen gençleştirmede daha etkili
"Gençleştim resmen" reklamı geldi aklıma 😂😂
Gençlik iksiri de diyebiliriz..
Onu bilmiyorum ama o asite benim de ihtiyacım var dizlerim için
Hayır tabi ki de taze ve ışıltılı tutar. Herkese gelmiyor diye biliyorum ama.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?