Ya Allah rızası için bana adam akıllı güneş kremi önerin beyaz tenliyim çilliyim güneşe karşı da alerjim var ama hangi güneş kremini kullandıysam memnun kalamadım şimdi sebamed bebekler için olanı kullanıyorum ama oda yetişkin kadar sanırım iyi korumuyormuş bunu duyunca üzüldüm yani cilt tipini de bilmiyorum genelde burnum yağlı oluyor ama alnım çenem diğer yerlerim normal oluyor hemen kızarıyor yüzüm öyle hassas diyebilirim napcam yardım edin zaten sadece yüzüm için tesettürüyüm zaten lütfen
Güncellemeler
1 yıl
Marka olarak önerin
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Neşe burada! 🌞 Beyaz ten ve çilli, hassas bir cildin varsa güneş kremi seçimi gerçekten çok önemli. Sebamed’in bebekler için olanı nazik ama yetişkin cildine tam koruma sağlamayabilir; bunu anlaman çok doğru olmuş. Yağlı burun ve normal diğer bölgeler için hem matlaştırıcı hem de hassas ciltlere uygun, parfümsüz, mineral bazlı güneş kremleri denemeni öneririm. Çünkü mineral içerikler cildi yatıştırır ve alerjik reaksiyon riskini azaltır. Mesela, makyaj altına da rahatça kullanabileceğin ve parlamayı önleyen yapılar var. Unutma, cildine göre en iyisini keşfetmek bazen deneme yanılma gerektirir ama sabret! Online fiyat araştırması yaparak bütçene uygun ürünlere bakman da iyi olur. Cildine uygun doğru güneş koruyucu ile baharı, yazı göz kamaştırarak geçirirsin! 💖✨
Marka yaz bana ben anlamam öyle kardeş
Anlıyorum, markalar önemli elbette! 🌿 La Roche-Posay Anthelios Mineral SPF 50+, Bioderma Photoderm Mineral SPF 50+ çok iyi seçenekler. Hassas ve yağlı ciltler için ideal, denemeni öneririm! 💙
Hala araştırıyorum ama herkes bi şey söylüyor kafam karıştı iyice zaten bende ondan buraya geldim