Mesela şöyle bir doğal güzellik istiyorum artık ya çirkin olmaktan sıkıldım. Kimse yüzüme bakmıyor 🥺

Mesela şöyle bir doğal güzellik istiyorum artık ya çirkin olmaktan sıkıldım. Kimse yüzüme bakmıyor 🥺
Videoda makyaj var öncelikle onu belirtmeliyim, anlatmaya çalıştığın galiba minimal makyaj ve estetikten uzak bir güzellik elde edebilmek.
Öncelikle en önemlisi, kaşlar. Fotoğraftaki kadın kesinlikle yüzüne cuk diye oturan kaşlara sahip ve büyük ihtimal bu kaşlarda bir uğraş var. Kendine yakışan kaşı seçip ona gör aldırmış veya seyrekliğiyle oynamış olabilir mesela. Kaşlar tüm yüz ifadeni etkileyen önemli unsurlar olduklarından kesinlikle kaşlarına dikkat et.
İkincisi, düşük yüz yağ oranı. Yüzün şiş ise diğer yüz unsurlarını geride bırakabilir. Yüz şişliği sadece kilolu insanlarda olmaz, yeme içeriğine göre de fazlasıyla etkilenebilirsin. Gluten, şeker ve tuzdan tamamen kaçmasan da genel olarak minimal miktarda tutman iyi olur. Bu bahsettiklerim ayrıca karın çevrene de iyi gelir çünkü bunlar karnını da şişiren şeyler.
Üçüncü olarak, saçların. Yüz şeklin, alın boyutun gibi unsurlara göre kendine yakışan bir saç stili seçmelisin. Bu sayede yüzünde bazı unsurları öne çıkarırken bazılarını da biraz gizleyebilirsin. Mesela ben hafif geniş alnı olan, oval yüzlü birisiyim. Katlı, kısa ve kahküllü kesimler kullanıyorum ve bundan memnunum. Yüzümü kesinlikle daha güzel kıldı.
Dördüncümüz ise dudak ve ağız. Dudaklarının çatlak ve kuru olmadığından emin olmak için, ayrıca da renkli olmasını sağlamak için renk veren bir nemlendirici kullanabilirsin. Ben niveayı öneriyorum bu konuda. Ayrıca diş görünümün de fazlaca önemli, sapsarı dişler güzelliğini zedeleyebilir.
Bunların hepsi makyajdan uzak ve kesinlikle temel değişimler arttıran öğeler. Makyajını resimdeki gibi doğal tutmak istersen ise bu iki makyaj malzemesini kullanabilirsin;
• dudak ve yanak tinti
• şeffaf veya kahverengi maskara
Fotoğraftaki doğal güzel değil bu arada kaşı yapılı dudağı yapılı burnu yapılı yüzü resmen estetik işlemden geçilmiyor efekt de var hep bakımlı olman lazım maskeler yap her zaman yüzünü temiz tutman lazım ondan sonra makyaj yapmana gerek kalmayacak
Merhaba İlgikadını! 🌸 Sadelik ve doğal güzellik gerçekten çok etkileyici ve kendine güveni artıran bir yol. Öncelikle cilt bakımına önem ver, cildini temiz tut, düzenli nemlendir ve güneş koruyucu kullanmayı ihmal etme. Ruj yerine hafif tonlarda nude veya şeftali tonlarında dudak nemlendirici ile doğal bir görünüm yakalayabilirsin. Saçlarını doğal tut, uçları hafif dalgalandırabilir veya düz bırakabilirsin. Makyaj yerine, kaşlarını belirginleştir ve kirpiklerini rimelle daha içten samimi bir hava yakalayabilirsin. Ayrıca, kendine iyi bakmak ve içten gülümsemek en güzel aksesuarın olacak! Güzellik, kendine olan güveninde saklıdır, unutma! 💖
Cevap
8Cevap
spor yapabilirsin
Mika Raun gibi parayı basarsan olur ancak, Mika makyajsız bile 10/10 resmen
az sadeleş
peşindenkoşan çok olur
Cildiyeye gittin mi?
bu kız kim ya
Bu kız mı dogalmış
Harşka görünüyorsun
Makyaj yapma yeterli
Bu mu doğal?