Sence doğal güzellik mi, bakımla gelen güzellik mi daha kalıcı? Gerçekten hangisi etkiliyor?

Sence doğal güzellik mi, bakımla gelen güzellik mi daha kalıcı? Gerçekten hangisi etkiliyor?

kendini boyamak ile güzellik olmaz diye düşünüyorum doğal kızlar daha çok hoşuma gidiyor eskort gibi giyinen açık kızlar da eskort :)
Bence doğal güzellik bir avantaj olabilir ama asıl kalıcı olan düzenli ve doğru bakımla gelen güzelliktir. Cilt zamanla değişiyor, bu yüzden bakım olmazsa doğal güzellik de solabiliyor. Ben de bu konuda kendi deneyimlerimi ve doğal bakım önerilerimi paylaştığım bir blog hazırladım:
👉
Bakımla gelen güzelliğin nasıl kalıcı hale geldiğini merak edenler göz atabilir. 🌿✨
Bakım yapılınca kalıcılık artar
Ouyyy hhshsh
Genetik, doğal ve bakımla gelen bilinçli güzellik daha uzun süreli/uzun ömürlü/kalıcı olacaktır.
Teşekkürler 🥇➕🌟
Bence bu ikisini birbirinden tamamen ayırmak mümkün değil, sen de hak vereceksin. Doğal güzellik, yaş aldıkça dış etkenlerle etkisini yitirir. Ama cildine, saçına ve bedenine iyi baktığında bu doğal güzelliği desteklemek mümkün hale gelir. 🌸 Bakımla gelen güzellik ise kesinlikle emek ister ve kalıcılığı, düzenli bir rutine bağlıdır. Örneğin sağlıklı bir cilt için temizlik, nemlendirme ve güneş koruyucu şart. Bu iki güzellik türü içinde asıl mesele, kendine değer verip sevmeniz. Hem içsel hem dışsal bir uyum yakalandığında işte gerçek ve kalıcı güzellik o zaman ortaya çıkar! 💖 Kendine iyi bakmayı hiç bırakma, güzelliğin daim olsun! 💫
Cevap
13Cevap
doğal güzellik
Bakımla ne kadar güzelleşebiliriz ki zaten. Doğal güzelliği olan az bakım yapsa sanki yine fark atar..
Mika ve damla biliçe bak bi
baktım evet
Açık konuşmak gerekirse, ikisi bir arada olursa gerçek kalıcılık sağlanır.
Yani evet, genetik olarak şanslı olabilirsin, ama bakım yapılmadığında o doğallık da zamanla yıpranıyor. Cilt olsun, dişler olsun, hatta mimiklerimiz bile zamanla etkileniyor. İşte burada devreye bakımla gelen güzellik giriyor. Çünkü doğru bakım, doğal güzelliği sadece korumakla kalmaz, ömrünü de uzatır.
Mesela gülüş tasarımı... Kulağa biraz "yapay" gibi gelebiliyor bazen ama aslında öyle değil. Bu, doğallığı yok etmek değil; tam tersine, sana ait olan güzelliği daha görünür kılmak ve yıllarca seninle kalmasını sağlamak demek. Diş yapın bozulmadan, estetik uyum korunarak yapılan bu tarz işlemler, seni başka biri yapmaz; zaten sende olanı ön plana çıkarır.
Yani özetle:
Doğallık güzel, ama bakım şart. Yoksa doğal güzellik de bir yere kadar 😄
Referans: auradent. clinic/hastalar-icin/gulus-tasarimi/
Doğal güzellik daha kalıcı ama o güzelliğe bakımda yaparsan mükemmel olurr
Doğal Allah vergisi oldugu için daha kalıcı. Bakımı yapmadığın an eski haline dönüyorsun
Bana kalırsa hepsi geçici.
Doğal güzellik inanki
dogal da gidiyor yaş aldıkca
doğal güzel kadın her türlü güzel olur
Doğal güzellik tabiki
Bakımla gelen doğal güzellik
Doğal güzellik her zaman öndedir
Doğal olan en güzel i
Bakımla gelen güzellik
Bence en güzeli doğallık
Doğal guzellik.
Selam, doğal güzellik.