Bu hafta vizelerim var 10 ders alıyorum. Yüzüm mahvoldu resmen. Napmam lazım stresi azaltmak için? Makyaj falan yapma demeyin klasik şeyleri ben de biliyorum.

Bu hafta vizelerim var 10 ders alıyorum. Yüzüm mahvoldu resmen. Napmam lazım stresi azaltmak için? Makyaj falan yapma demeyin klasik şeyleri ben de biliyorum.
Abla sivilce için kremler var fakat açıkçası ben bi etkisini görmedim clotin t idi sanırım onu eczacılar çok önerdi bende çok etkisi olmadı ama çok memnun kullanıcılar var belki o rahatlatabilir cildine göre değişir tabii salisilik ve glikolik asit iyi geliyor bence glikolik daha iyi diye biliyorum diğeri izler için daha iyi sanırım onun dışında çoğunu denedim bi etki görmedim cildin çok kötü durmuyor bence zamanla geçiyor en iyi çözüm sıkmamak ve iyi temizlemek.
önce sakinleşmek için her gün 15-20 dk meditasyon ya da nefes egzersizi yap bu hem zihnini boşaltır hem kortizol seviyeni düşürür sonra gece yatmadan önce yüzünü nazikçe temizle lavantalı ya da aloe veralı bir tonik uygula hem cildi yatıştırır hem hormon dengeni destekler kahveye abandıysan biraz azalt çünkü stres + kafein = sivilce partisi yapıyorlar cildinde son olarak bol su iç uykunu ihmal etme ve sınav bitince kendine güzel bir ödül verr
Çok teşekkür ederim
Rica ederim 🌸
Cevap
25Cevap
Elleme onlar kendiliğinden geçer
Akıllı birisin neden stres yapıyorsun ki gadası
bence krem alın
Ne stresi ya?
Habire kahve içiyorsun, abur cubur tüketiyorsun yağlı yiyorsun mastürbasyon yapıyorsun!
Stres neymiş?
Sinir stres ne etkilemiyorki zaten
Bendede ayni
Aynen..
👍
Bi süre vize haftasında stres öecbur olur sonra geöer zaten ne okuyosun
Kazanacağın davaları düşün ve sorunsuz yapacağın tatillerini.. düzelecektir 🙂
Kantaron yağı iyi gelebilir. Sadece güneşe çıkarken sürmeyin
Bence uyguladığın kimyasal ürünler bir süre sonra bedenine de zarar veriyor o yüzden çok üstünde durma derim
Ufak tefek onlar ya sorun etme bence geçer, teninde çok güzel ayrıca🙂
Bol su içmeye sabah kalktığında ve akşam yatarlen yüzünü soğuk suyla 3 4 defa yıkamaya sıklıkla nevresimlerini değiştirmeni tavsiye ederim o tür kimyasalları yüzüne sürme
Hiçte mahvolmamış, teramycin kullan
O ne
Hani sivilce nerede burada yok ki sivilce
Benim de 5 ders var 😎
Moralinin iyi olmasıyla
8 ders var diye ağlıyordum
cif yapsın varsa sevgilin. cum of face yani
Türkan şoray mı? 😂😂
What?
Ne diyosun değişik
Savaş cebecinin Android sürümü boş yapma
Benzerlik..