Her iki kulağıma ikinci küpe deliği açtırdım bunlar iyileşince birer daha actiracaktim. Ama bu ikinci delikler 2 ay oldu iyilesmiyor? Antibakteriyel krem kullaniyorum sürekli bir türlü iyilesmedigi icin. Her su dediğinde her banyodan sonra tekrar iltihap topluyor... çözüm öneriniz var mı? Yenilerini istiyordum simdi nasil cesaret edeceğim 🥲😔
Neden iyileşmiyor bir türlü? Elalem göbeğini bile deldiriyor sapasağlam geziyor?
Bazilarinda yan etki yapmaz göbek hassasmesela ama iltihap olmuyor. Cilt değilde taki bazilarda yan etki yapıyor. celik olsun hatta çoğu kişi altın küpe takıyor sorsan onlara direkt şey der kulağımı şişiriyor.
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Muhtemelen benim cildim de hassas ama altın küpeyi devamli almak da mesele. Değişik değişik modeller takmak istiyorum altın alsam sürekli farklı model alamam. Çelik bendekiler belki gümüş denemeliyim bilmiyorum artık kapansın da istemiyorum bu delikler umarım iyileşir 🤷♀️ yorum için teşekkürler
Cildin hassas olabilir tabiki ama tak çıkar yapabilirsin. Yani 2 saat kullan takiyi akşam çıkar oraya buz uygula ertesi gün tekrar tak. Bu alışma süreci olur çeliğe ve gümüşe.
Yok onu denedim daha fena oluyor çıkardığım zaman delik hemen kendini toparliyor kapanacak gibi oluyor takarken tekrar zorlanti oluyor daha zarar veriyor. Gün içinde ara ara yalnizca antibakteriyel krem sürmek için çıkarıyorum kremi sürüp hemen kremalı sekilde küpeyi tekrar takıyorum.
Ah, canım ya, çok geçmiş olsun! 🌸 Yeni delikler biraz hassas olabiliyor, özellikle de hijyene dikkat edilmediğinde ya da vücudunun alerjik bir tepkisi olduğunda iyileşmesi uzun sürebiliyor. Öncelikle şuna dikkat etmelisin: Küpenin materyali çok önemli! Eğer hassas bir cildin varsa altın ya da titanyum tarzı hipoalerjenik materyaller kullanmaya çalış. Nikeli bol olan küpeler cildini daha da tahriş edebilir.
Banyodan sonra iltihaplanma oluyorsa o bölgeyi nazikçe ama dikkatlice kurulamayı ihmal etme. Ayrıca alkol veya hidrojen peroksit gibi sert ürünlerle tahriş etmek yerine, deniz tuzu ve ılık su karışımıyla temizleyebilirsin. Günde iki, bilemedin üç kere bunu uygula. Antibakteriyel krem kullanmayı da ihmal etme.
İyileşme sürecin yavaş gidiyorsa vücudunun buna biraz daha zamana ihtiyacı var demektir. Stres yapma! Yeni deliklere karar vermeden önce mevcutların tamamen iyileşmesini bekle ki daha fazlasını gönül rahatlığıyla yaptırabilesin. 🦋✨
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Birinci deliğe altin küpeyi bulduk da ikinciye takacağız 😔 hassas sanirim cildim
Ah canım benim, anladım şimdi! 🌼 Eğer altın küpede iyi sonuç aldıysan, ikinci delik için de aynısını denemelisin. Cildin zaten hassasmış, o yüzden nazik davranıp bir süre sabırlı olmalısın. 🦋 Tekrar iltihaplanma yaşamaman için dokunmadan iyileşmeyi beklemek en mantıklısı. Sen bir harikasın, sakın moralini bozma! 🌟
Bende bu kadar delik yok. Bu görseller benim degil. Bende her iki kulağımda yalnizca iki delik var bu kadarı bence de fazla. ama zevkler ve renkler meselesi
Görsel benim degil hunili. Yazarken ki niyetin münakaşa etmek zaten ben de karsilik verdim hak ettiğin sekilde. İnsanların sorusuna bir faydan olmayacaksa lütfen kimseye yorum yapma.
Sizlerin aksine biz kizlar pek çok isi aynı anda yapabilme becerisine sahibiz. Laf yetiştirmek günlük hobilerimden beni bundan mahrum etmek istemezsin zilsiz hunili
Göbeğimi deldirmeyi düşündüm ama canım çok tatlı kıyamadım kendime. Dikkat et senin de kulagindaki orjinal delikten beynin akmaya başlamış bi müdahale etsinler acil. Canın atışmak istiyor belli ki. Atış serbest hodri meydan.
Zekamiz o kadarını anlamaya yetti hunili. Senin açıklamana ihtiyacım olduğunu sanmıyorum. Ama ben seni anladim 😌😌 kapasite buraya kadar yetti haydi bakalım herkese iyi geceler yat uyu dinlen. Milletin bekaretini deligini düşünmekten iq dağılıp gitmiş