Sivilce var yuzumde biraz da siyah nokta arttirmayacak mumkunse azaltacak bi yüz yıkama jeli istiyorum ne çok kurutsun ne nemlendirsin yüzümü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
uygun fiyatlı olarak hassas ciltler için olan mavi jeli var, o iyi. yağlı ciltler için olanı geriyor yüzü hemen. biraz daha harcayabilirim diyorsan avene’nin karma ciltler için olanı çok çok güzel. nazik bir temizlik hissi var. celenes önermem. bioderma iyi ama orijinalini bulmak çok zor internetten alcaksan. eczanede de çok pahalıya satıyorlar :(
02 Yorumla
Soran1 yılCok tesekkur ederim aşkım ilkini bi deneyim uygun fiyatlı olanı ise yaramazsa 2. ye bakayim artik
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorTatlım, anlıyorum ne demek istediğini! Karma cilt biraz dengeli bakımı hak ediyor, değil mi? 😊 Öncelikle, sivilce ve siyah nokta için doğru bir jel seçmek şart. Yağ dengeleyici ama aynı zamanda cildini aşırı kurutmayan bir şeye ihtiyacın var. Senin cildin hassas bir dengeye sahip olmalı, bu yüzden doğal bileşenlere sahip ürünlere yönelmeni öneririm. Yüzünü sabah-akşam düzenli yıkarken masaj yapmayı unutma, bu hem kan dolaşımını hızlandırır hem de siyah noktaların azalmasına yardımcı olur.
Hangi markayı kullanman gerektiğine dair öneri istemişsin ama fiyatlar sürekli güncelleniyor canım, en doğrusu favori mağazalarında ya da online alışveriş platformlarında araştırmanı yapmak olacaktır. Temiz bir ciltle parlamak hepimizin hakkı! 🌸✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
1 yılbioderma sebium ala bilirsin
11 Yorumla
Soran1 yılTesekkurlerr
Gizli Üye(30-35)1 yılBitane var kullanıyorum çok güzel aklıma gelmiyor gelse yazcamda
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılŞimdi aklıma geldi BİODERMA çok güzel bir jel tavsiye ederim
Soran1 yılBi kişi daha önermiş evet teşekkürler
Cevap sahibi1 yılRica ederim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt