Çok önemli bir soru soracağım size lütfen cevaplar mısınız düzgün bir şekilde?

Ben namaz yüzünden sevgilimi terk etmiştim ben şu an evliyim o da evli ben ona mesaj yazmıştım o sözlüydü o zamanlar evli değildi tabii duygularımı söyledim ona niye onu bıraktığımı falan söyledim o da söyledi anlattı şöyle şimdi bana arkadaşlık teklifi etti arkadaş olalım diye ben kabul etmedim tabii atarlandı ama dedi ki geçmişle ilgili hiçbir şey konuşmayacağız ama işte ben sen her zaman destek olurum yanında olurum dedi sonra ben çok mesaj yazıyordum ona duramıyordum eğer benden rahatsız olursan engelleyebilirsin diyordum o da diyordu ki ben engelleyemem sen engelle ben diyordum seni engelleyemem sen engelle falan ben gene mesaj yazmadan duramıyordum o da diyordu ki ben fazla müsait olamıyorum yazmak istersen nokta koy ben müsait olduğum zamanda sana geri dönüş yapacağım sözlü olan bir insan bunu neden söyler neden böyle bir davranış daha bulunur
Güncellemeler
1 yıl
Ben onu onu terk ettikten birkaç ay sonra evlendim o da ben onu terk ettikten 4 yıl sonra evlendi ve kıza da beni anlatmış beni ne kadar sevdiğini işte unutamadığını söylemiş kız da demiş ki ona ben sana onu unutturacağım takılma geçmişe demiş sonra işte sözleniyorlar evleniyorlar ama bana sözlüyken yukarıdaki gibi davrandı neden olabilir
Güncellemeler
1 yıl
Ben sadece helallik için yazmıştım o zaman o sözlüydü ben evliydim konuştuktan sonra bana sonradan hakkını helal etti ve dua etti mutlu olayım diye
Çok önemli bir soru soracağım size lütfen cevaplar mısınız düzgün bir şekilde?