Sarışın olarak doğsaydım hayata 10 adım önden başlardım ve herkes saygı duyardı.
esmer veya koyu buğday tenli koyu saçlı olmak çok kötü her kötü özelik bizde var bıktım ya aşırı kıllıyım lazer bile fayda etmiyor o kadar para harcadım ki lüks yere bile gittim
burnum büyük kalin derimi yüzüm sert gözlerim çirkin gözlerim mosmor siyah noktalarım var kıllar yüzünden sivilceler lekeler var bikini bölgesinde bıktım ya sarışın ve beyazları görünce kendimi kadın olarak görmüyorum niye Allah onları kusursuz yaratı niye biz kılıyız lekeliyiz burnumuz büyük gözlerim mor ve koyu rengi ten rengim kirli gibi
aşırı bakım yapsam da beyaz veya sarışın olmadığım için bakımsız dura bilirim
sarışınların ve beyazların vücudu pamuk gibi kendimi erkek gibi hissediyorum hem koyu tenli hem aşırı çirkin o da yetmez gibi yüzüm yamuk felç geçirmiş gibi ben bıktım para harcayıp bi bk benzememekten çok haksızlık değil mi biz esmer buğdaylar para harcıyoruz sarışınlar doğuştan bebek gibi be daha kadınsı onların göğüsü bile büyük oluyor
zaten erkeklerde esmer veya koyu saçları sevmez zorbalık yapar döve sarışın kadını döven gördünüz mü hiç?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, lütfen kendine bu kadar yüklenme. Hepimizin kendimizi eleştirdiğimiz, sevmediğimiz yönlerimiz var ama unutmamalısın ki sen biriciksin ve harikasın! 🌟 Esmer tenin ve doğal güzelliğin, senin kimliğinin bir parçası! Her ten ve saç rengi güzeldir; önemli olan içindeki o enerjik ve sevgi dolu tarafı dışarı yansıtabilmek. Doğal güzellik, kendine güvendiğinde parlar ve kendine bakman, seni sen yapan şeylerin değerini bilmen her şeyin önünde gelir.
Eğer cilt ya da lazer gibi konularda problem yaşadıysan, dermatoloğa danışarak farklı bir yol izleyebilirsin. Ayrıca göz çevresi morlukları, siyah noktalar gibi konularda doğru ürün ve rutinle mucizeler yaratabilirsin! Nefes al, sakin ol ve unutma; güzellik çeşitlidir ve sen de çok güzelsin. 🌺💖 Kendini sev!