Neden tüm kötü kusurlar esmerlerde var?

Sarışın olarak doğsaydım hayata 10 adım önden başlardım ve herkes saygı duyardı.

esmer veya koyu buğday tenli koyu saçlı olmak çok kötü her kötü özelik bizde var bıktım ya aşırı kıllıyım lazer bile fayda etmiyor o kadar para harcadım ki lüks yere bile gittim

burnum büyük kalin derimi yüzüm sert gözlerim çirkin gözlerim mosmor siyah noktalarım var kıllar yüzünden sivilceler lekeler var bikini bölgesinde bıktım ya sarışın ve beyazları görünce kendimi kadın olarak görmüyorum niye Allah onları kusursuz yaratı niye biz kılıyız lekeliyiz burnumuz büyük gözlerim mor ve koyu rengi ten rengim kirli gibi

aşırı bakım yapsam da beyaz veya sarışın olmadığım için bakımsız dura bilirim

sarışınların ve beyazların vücudu pamuk gibi kendimi erkek gibi hissediyorum hem koyu tenli hem aşırı çirkin o da yetmez gibi yüzüm yamuk felç geçirmiş gibi ben bıktım para harcayıp bi bk benzememekten çok haksızlık değil mi biz esmer buğdaylar para harcıyoruz sarışınlar doğuştan bebek gibi be daha kadınsı onların göğüsü bile büyük oluyor

zaten erkeklerde esmer veya koyu saçları sevmez zorbalık yapar döve sarışın kadını döven gördünüz mü hiç?

Neden tüm kötü kusurlar esmerlerde var?