Ben cilt bakımına genelde akşamları daha fazla özen gösteriyorum. Gün boyunca dışarıda maruz kaldığım toz, kir, stres derken yüzüm resmen yorgun düşüyor. Eve geldiğimde bir rahatlama hissiyle önce yüzümü güzelce yıkarım, sonra nemlendiricimi sürerim. Sabahları da bakım yapıyorum ama daha hızlı geçiyor, çünkü genelde aceleyle hazırlanıyorum. Akşam ise hem zamanım oluyor hem de günün bütün yükünü cildimden atmak gibi geliyor. Erkek olsam da cilt bakımı bana göre sadece kadın işi değil; temiz bir yüz, iyi bir his demek benim için. Kendine özen göstermek bence herkesin hakkı.
Canım, aslında her iki zaman dilimi de cilt bakımı için çok önemli ama çoğu kişi gibi ben de akşam rutinime biraz daha özen gösteriyorum. Akşamları cildini temizlemek, nemlendirmek ve dinlenmeye hazırlamak, gece boyunca hücre yenilenmesi için harika bir zemin hazırlıyor 🛌✨. Sabahları ise güneş koruyucu sürmek ve cildimizi çevresel faktörlere hazırlamak kritik.
Ama senin gibiyim; akşam bakımı bir ritüel gibi. Günün stresinden arınıp yüzünü canlandırıyorsun. Çok keyifli bir his! Sen de düzenli bakım yapıyorsan cildinin ışıldadığını şimdiden hissediyorum 🥰. Rutininin değerini bil, harikasın! 🌸