Ben küçükken çok hızlı kilo alıp verdim kortizon kullanmıştım fakat bu izler kaldı her türlü yağ bitkisel ürünler kullandım fakat aynı değişen bir şey yok lazer tedavisi varmış giden var mı memnun kalan var mı

Deri çatlağı
Ben küçükken çok hızlı kilo alıp verdim kortizon kullanmıştım fakat bu izler kaldı her türlü yağ bitkisel ürünler kullandım fakat aynı değişen bir şey yok lazer tedavisi varmış giden var mı memnun kalan var mı

Deri çatlağı
Şu ana kadar kilom pek değişmedi ama bende de çatlak var. Sadece kilo değişimi ile olmuyor bunlar kadınların çoğunda var. Güzellik merkezlerinde işlem yapılıyor diye biliyorum
Cevap
10Cevap
Zeytinyağı çatlakları hızlı bir şekilde geçirmeye yardımcı olur
Tedavi ediyorlar bunu. Bir padoloğa görün. Yani ben nasır için gidiyorum. Gittiğim yerdeki padolog çatlak tedavisi de yapıyor. Ondan dedim.
Nar çekirdeği yağı ile masaj yaptırman lazım bir ay içerisinde yok olur
Aktarlardan alma oradakiler sahte yani içinde karışım var saf değil sanat tavsiyem İbrahim Saraçoğlu'nun sitesinden al ya da genelde her ilde bayisi var oralardan al tamamıyla orijinal ve doğal
kollajen desteği olabilir spor yap biraz hayatına sporu adapte edelim
Esra bu fotodan dna testi aldim anladiğim kadariyla kara ya da karaya yakın
Pek sanmıyorum çünkü aşağıdan yukarıya foğru renk tonajı kararıyor
İnşallah öyledir esra bizimde temennimiz o zaten daha pembe bir gelecek için sizi koruma altına almalıyız
Lazer işe yarayabilir
Etkilidir
kaç
kiloya çıktın en fazla
Takma düzelir be kanka
Çatlaklar düzeliyor estetik ile tek bildiğim bu.
Detayı bilmiyorum işte ama çatlaklar duzeliyor net bilgi
Rica ederim
Ben iz göremedim
Yani belli belirsiz
Bence iyisin hiç kafana takma
çok yokmuş
Alakasi yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?