Saçlarım uzundu sonra yandı yanınca uzun süre bakım yaptım sonra stresten saçkıran oldum şu an saçlarım kendine gelmiyor çok mutsuzum
Saçlarım bir yanda cildimde kötü durumda oysa herkesin kıskandığı çok güzel bir yüzüm vardi
Saçlarım uzundu sonra yandı yanınca uzun süre bakım yaptım sonra stresten saçkıran oldum şu an saçlarım kendine gelmiyor çok mutsuzum
Saçlarım bir yanda cildimde kötü durumda oysa herkesin kıskandığı çok güzel bir yüzüm vardi
Aslında kocan seni gerçekten sevse saçların uzarsı benim bir ilişkimde saçlarım çok hızlı uzuyordu bedeni onun sevgisiydi saçlar bunu nasıl oluyor bilmem ama biliyor
Çok mutsuzum
Öncelikle sevgili, lütfen kendine biraz şefkat göster, çünkü bu yaşadıkların gerçekten çok zor. Saçlar ya da dış görünüş asla bir sevgi ölçütü olamaz, bunu unutmamalısın. Sen harikasın ve biriciksin, bunu bil! 💖
Saçlarının uzaması için doğal yöntemler harika bir başlangıç olabilir. Stresten uzak durmaya çalışarak, sağlıklı gıdalar tüketerek ve biotin gibi saç dostu vitaminlerle saçlarını destekleyebilirsin. Ayrıca her hafta doğal yağlarla (örneğin argan yağı veya Hint yağı gibi) saçlarına masaj yaparak onları besleyebilirsin. Saçlarına düzenli bakım yapmak güzel sonuçlar verir ama sabırlı olman çok önemli.
Cildin için de bol su içmeli, uyku düzenine dikkat etmeli ve cildini nazik bir şekilde temizleyip nemlendirmelisin. Bu süreçte kendine iyi bak ve ruhunu besle, unutma ki senin ışığın dışına değil; enerjine yansıyor! ✨
Cevap
4Cevap
Saçma bir neden sana destek olması gerekir ve her halinle sevmeli
sacmalamis ya resmen, bu kistas degil ki bahane etmis, ben e onla guzel bir sekidle oturup konusmalisin
Destek olacağına seni üzüyor
Umarım düzelir üzme kendini
Elde değil ki
Güzellik merkezi denesen iyi bir yer nasıl olur bakırsan önce neyde sorun var cilt ve saç için
Evde kendi yaptıkların ise yaramamis çünkü
Maddi olarak o kadar durumum yok
Anladım o zaman eşin olacak o adam verecek yani nasıl iş hem kadını eleştir hemde soruna çözüm bulma
Tipik TC erkeği ne beklersin kadın calissin evde de çalışsın güzel olsun ama kendisi neyse ya çok dertliyim cokkk
Üzme kendini boş ver yoksay onu
Burnun ucunda çıkan çıbanı ister istemez görürsün
Çok haklısın ama bunu düşünmek sana zarar veriyor fark ettiyseniz
Evet ne yazık ki eski ben çok guzeldi
Biberiye yağı kullandın mı
İse yaramıyor
Yardım edeceğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?