Koca tarafı sorunsalı?

Arkadaşlar kaynanam diğer çocuklarına ev araba alırken eşim sırf memur diye ona hiçbir şey yapmadığı gibi düğünümüzdeki masraflara karışmayıp eşya vs. almayıp takılan çeyrekleri defalarca istedi neymiş borçmuş takanlara geri takması gerekiyormuş o yüzden altını ona verilmeliymiş. Eşya alacağımızı söyleyip birazda diretip vermedim. Burdan bi eksi yedim böylelikle. Neyse beni istemeye geldiklerinde eski bir köy evinde oturuyordu ailem ama eltim beni cahil biri gibi düşünüp kahve yaptığım sırada yanıma gelip benim evim o kadar güzelki inşallah bana da gelirsin dedi. Bende memurum oysaki sadece ailem köylü. neyse biz geçen yıl evimizi aldık bunlar bize 50 binlik altın verdi borç ama diğer oğullarına ev araba aldılar hatta birinin evini yükseltiyorlar şu an ama biz iki memur her şeyi kendimiz yapıyoruz ve bize de üç kuruş borç oluyor. Her şeyi geçtim benim kronik rahatsızlığım var ve hamileyken atak geçirdim hasta olduğumu söylemiştim telefon görüşmemizde kaynanama ama bana daha sonra arayıp nasılsın diye sormadı. memlekete döndüm iki tarafta aynı memleketteniz. Hastanede yattım tek başıma torunlarına hamileyim kayınbabam gelmemize gerek var mı idare edebiliyor musun diye aradı. ben 1 ay çok kötüydüm ama beni yüzüstü bıraktı hepsi ve aile buluşmaları yapılıp gruptan foto paylaşıldı. neyse süreci kendi ailemle atlattım. erken doğum yaptım bebeğe altın takanlar için kaynanam bunlar şimdi borç mu sayılıyor şimdi altın takan akrabalarımıza bende takcam diyo yani altınları versem alır. ve 1 ay oldu bebeğim doğalı bi çöp almadılar eşime söylediğimde aramız bozuluyor ne yapcam bu hesapçı insanlarla
Güncellemeler
1 yıl
Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum zor süreçlerden geçtim kin beslemeyi sevmem pozitif bi insanım ama nefret duygusu gelişti bende yani görünce bile sinirlerim bozuluyor ama bişey diyemiyorum eşimin ailesi sonuçta
Koca tarafı sorunsalı?