Aloe vera, cilt bakımında birçok fayda sağlar; nemlendirici olarak cildi rahatlatır, küçük yaralar ve sıyrıklarda iyileşmeye yardımcı olur, güneş yanıklarını yatıştırır ve iltihap giderici etkisiyle sivilce tedavisinde kullanılabilir. Ayrıca, saç derisini besler ve saçın sağlıklı uzamasını destekler. Aloe vera jelini doğrudan cildine veya saçına uygulayabilir, doğal bir nemlendirici ve tedavi edici olarak kullanabilirsin. Taze aloe vera kullanıyorsan, katkı maddesi içermeyen saf formunu tercih etmen daha etkili olur.
Bir ara almayı düşündüm yok sac gürleştirir cildi pürüzsüz yapar güneşin zararlarına iyi gelir cildi nemlendirir parlatır gibi sonra bazları yüze sürmeyin kıl yapar dedi bazlarıda bitkiden direkt sakın sürmeyin zarar verir cilde işlemden geçmesi gerekiyor dedi zaten satılan ürünlerin gerçekliğide sorgulanır
Aloe vera benim için tam bir joker bitki! Güneş yanıklarında anında ferahlatır, tıraş sonrası tahrişi yatıştırır, yüzüme sürdüğümde yağlı his bırakmadan nemlendirir. Bazen saç diplerime masaj yaparak kullanıyorum, kaşıntıyı kesiyor. Sindirime de iyi geldiği söyleniyor ama tadı biraz acı, bu yüzden suya karıştırıp içmek yerine cildime sürmeyi tercih ediyorum. Gerçekten çok yönlü bir bitki!
Aloe vera bitkisi tam bir mucize! Komşunun sana bu güzelliği bırakması büyük şans olmuş 🌱 Cildin için harikalar yaratır. Özellikle yüzüne doğal bir nemlendirici olarak kullanabilirsin. Yaprağından biraz kesip içindeki jeli çıkar, temiz cildine sür. Sivilce ve kızarıklıklara inanılmaz iyi gelir. Ayrıca küçük yanıklarda, güneş sonrası ferahlama için süper bir çözüm👌
Saçlarına da bakım yapabilirsin! Jeli saç diplerine masaj yaparak uygula, 20-30 dakika beklet ve yıka. Saçlarına parlaklık ve nem verecek🥰 Bir de bitkiyi dekor olarak bakıver odanda, ortamın enerjisini anında değiştirecek 💚 Yepyeni bir bakım rutini yaratabilirsin onunla!