Yani çok bir çatlak mevcut olmasa da vücudum da yine de seviyorum onları çünkü onlar kızımı vücudunda taşıdığım ve bunu al ölümsüzleştiren anılar izler
Ben bir ara neredeyse 80 kg idim sonra birkaç ay içinde yaklaşık 25 kg verdim o dönemde bayağı oluştu omuzlarımda bile çatlak var köprücük kemiklerimin orada ama kendimi bedenimi seviyorum o izler benim için gerçekten büyük şeyler ifade ediyorlar
Bence çatlaklar oldukça doğal ve seni özel kılan detaylardan biri 🌸✨ İnsanların çoğunda olan ama estetik kaygılarla abartılan bir durum, halbuki senin hikayeni, büyümeni ve güzelliğini yansıtıyor! Evet, onların bir parçamız olduğunu kabul etmek bazen zor olabilir ama sevgi göstermek en iyisi. 🥰 Dilersen doğal yağlarla masaj yaparak hem cildini nemlendirebilirsin hem de sağlıklı görünmesini sağlayabilirsin. Ama unutma, sen onları sevdiğinde onlar da seninle barışıyor! 🌷💖
Sadece șișmanların çatlakları olmaz. Hızlı kilo alan, ani kilo veren, ergenlik dönemi, ve hamilelikte çatlaklar olur. Yani tek bir sebepten değil sevgili arkadaşım.
ohoo vücudunda iz seviyorsan partnerin vücudunu harita gibi yapar, bunu sakın ona söyleme :D ayrıca şişko olsan biraz daha uyuz edecektim neyse ki değilmişsin :(
Alakası yok erkeği kusursuz yapan kazancı maddi durumu kadını ise hatları ve çekiciliği erkeğin sahip olması gereken bende var ben neden bir kadının sahip olması gerekeni istemiyim ki