orası karakutu değil oraya bakan erkek değil kadının amacı o değil erkek bile olsa aklıma başka şey gelmez benim orucum bozulur kadının değil. O iş başka bu iş başka karıştırmayın. En guzel zaman oruç zamanı kimse yaptırmazken yaptır kurtul hemde kararma duzelir rahatlarsın. 3-4 sene rahat olursun sonra gece çıkıyor. Ütüleme yöntemi laser desiğin ışık patlıyor. kaldı ki makineyi sana veriyorlar çok utanırsan ıraya sen uyguluyorsun birçok yerde . birileri bana anlatmış olabilir.
Diş yaptirma ve birçok iş için fırsattır oruç zamanı bunu kullanın diyorum. Ayni şekilde pekcok kadın düşünürken, siz bunu yaptırın gunahi yok diyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Vücuda giren şey orucu, çıkan şey abdesti bozar mevzu basit
ama oruçluyken özel bölgeni açıyorsun
Yani canım bazı din adamları oruç harici lazer, ağda falan başkasına yaptırmanın da caiz olmadığını söylüyor yaptırmayın diyor 🤷♀️
Bozmaz ama belki sakatlar
ondan ben yaptırmayayım diyorum
orayla oranın bağlantısı yoktur, kan filan çıkmıyor bildiğim kadarıyla
ama oruçluyken özel bölgeni açıyorsun
orası karakutu değil oraya bakan erkek değil kadının amacı o değil erkek bile olsa aklıma başka şey gelmez benim orucum bozulur kadının değil. O iş başka bu iş başka karıştırmayın. En guzel zaman oruç zamanı kimse yaptırmazken yaptır kurtul hemde kararma duzelir rahatlarsın. 3-4 sene rahat olursun sonra gece çıkıyor. Ütüleme yöntemi laser desiğin ışık patlıyor. kaldı ki makineyi sana veriyorlar çok utanırsan ıraya sen uyguluyorsun birçok yerde . birileri bana anlatmış olabilir.
sen ne anlatıyorsun?
Diş yaptirma ve birçok iş için fırsattır oruç zamanı bunu kullanın diyorum. Ayni şekilde pekcok kadın düşünürken, siz bunu yaptırın gunahi yok diyorum.
günahmı diye sormadım
oruç bozulmaz ama fazileti azalır girme bence
Bende giricem off
@LoveAndPassion bana ne be senin lazerinden
Sonucta agızdan ve burundan bir şey almıyorsun. Mantıken bozulmaz bence
Bozacağını düşünmüyorum ama yine de arada kalınan olaylara yapılmaması daha iyi
Bozulmaz
Benimde pazar günü var lazer
Oruç tutmayı da istemiyorum
Ama kadın gelirse durum değişir ya
Elbette bozulmaz
boş ver kafana takma canim sen git lazerini yap temizlen