İnternete soruyorum bi yerde besler diyor başka bir yerde azaltır diyor kafam karıştı 😕
Peki Sizin bu konu hakkında bir bilginiz var mı?
Peki Sizin bu konu hakkında bir bilginiz var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ● Kıl Dönmesini (Batıkları) Önleyebilir
● Tüylerin İncelmesine Yardımcı Olabilir (Düzenli Kullanımda)
● Saç köklerini güçlendirir
Bilgiler için teşekkür ederim ama internete yazdığımda da böyle diyor ben şurda bağlantı kuramadım. Kılların incelmesini sağlıyorsa o zaman saçıda inceltir demek oluyor, ya da saçı güçlendiriyorsa kıl köklerini de güçlendirir demek oluyor burada kafam karıştı 😕
Tüy tipleri farklı oldugundan
Terminal Kıl: Saç, kaş, sakal gibi kalın ve koyu kıllardır. Saç kökleri, kafa derisinde daha derinde bulunur ve hormonlardan daha az etkilenir.
Vellus Kıl: Yüz, kol gibi bölgelerdeki ince, açık renkli tüylerdir. Hormonal değişimlere daha duyarlıdır.
Ah canım, lavanta yağı hem mis gibi kokup hem bu kadar kafa karıştırabilir mi? 😄 Lavanta yağı genelde cilt için yatıştırıcı ve rahatlatıcı etkileriyle bilinir, ancak kıllarla ilgili konularda net bir bilimsel bilgi yok. Uzun süreli kullanım bazen bölgesel farklılıklara yol açabilir ama kesin konuşmak zor. Bazı kaynakların beslediğini, bazılarının ise baskıladığını söylemesi biraz abartılı olabilir. 😊 Bu konuda doğru bilgi için uzmanlara danışmak en iyisi! Lavanta yağını cildine uygularken öncesinde küçük bir bölgede deneme yapmayı ihmal etme, hassasiyet olmasın. 🪻✨
Cevap
2Cevap
Besleme veya azaltma yapmaz
Besleme için badem yağı tercih edin
Bir etkisi olmaz
Bı etkisi yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar