Açılmak istiyorum ama pişman olmaktan korkuyroum?

Biraz uzun ama cidden tavsiyeye ihtiyacım var geçmeyin lütfen. 6. Sınıfta yarı kendi isteğimle yarı aile zoruyla kapandım kapandığımdan beri illa bir gün açılıcam diye düşünüyorum çünkü kendimi ait hissetmiyorum ama açıldıktan sonra pişman olmaktan çok korkuyorum sürekli saç düzleştirmek kol bacak almak zorlar diye düşünüyorum çünkü kapalıyken kolumu falan alamsam da sıkıntı olmuyor ayrıca yüzümün yan tarafında biraz tüylenme var şal kapatıyor ama açılırsam gözükücek çok dikkat çekmiyor ama yine de takarım diye endişeleniyorum yapabilir miyim bunu bilmiyorum ayrıca benim bu sene sın senem universiteye geçicem aileme bu konuyu açarsam bana üniversite için mi istiyosun demelerinden endişeleniyorum cidden napıcam bilmiyorum böyle mutlu değilim açıklıktan kastım sadece şal takmamak açık giyinmek değil çünkü cidden huzursuz hissediyorum... tavsiyelerinizi bekliyorum okuduysanız şimdiden teşekkür ederim🫶🏻
Güncellemeler
1 yıl
Güncell
Güncellemeler
1 yıl
Ayrıca çevremde istemeyen çoğu kişi açıldı bende neden ben istemediğim halde dayatıyorum ki diye düşünüp duruyorum
Açılmak istiyorum ama pişman olmaktan korkuyroum?