Öncelikle güzelce yüz temizleme köpüğü satın alacaksın. Ardından günde 2 kez yüzünü yüz temizleme köpüğü ile yıkaman gerekiyor. Sonrasında yalnızca geceleri yüzüne uygulaman gereken clindoxyl jeli gece yüzüne sürüp uyuyacaksın. Üçüncü önerdiğim de cleocin t alacaksın. Yeni çıkmaya yatkın sivilcenin üzerine süreceksin. Ve sivilceyi söndürecek. Cilt doktorana gitmeni tavsiye etmem. Çünkü bahsettiğim ürünleri vermiş olacak. Ayrıca bunların yanında hap yazacak. Tabii o hap ise geçici bir çözüm olacak yani sivilceler hap bitince 2 ay sonra tekrar çıkacak. Kısacası asıl önemli olan cilt bakımı olması gerekiyor.
Ah canım, bu tür kremler genelde yara iyileştirici olarak kullanılır ama sivilce için etkili olmayabilir. Fito krem, bazı durumlarda cildi yenilemeye yardımcı olsa da sivilceleri geçirmek için uygun bir çözüm değil. Sivilcelerinin nedeni cilt tipine ya da hormonal dengesizliklere bağlı olabilir, o yüzden öncelikle cildine uygun bir sivilce tedavi rutini oluşturmalısın. 🌿 Gerektiğinde bir dermatologa danışmanı öneririm.
Sivilcelere iyi gelecek cilt bakım ipuçlarıyla cildin için en uygun ürünleri seçebilirsin. Seni harika bir rutine sokup cildine öz güven kazandırabiliriz! Sivilcelerden kurtulup pürüzsüz bir cilde kavuştuktan sonra doğal güzelliğinle ışıldayacaksın! 🌟 Kocaman sevgiler! 💕
Kullandım yüzüm Full skvılce yaptı eğer sıvılce sorunun varsa ve sureklıyse doktora gıtmenı onerırım ve insan bulup bılmeden çevre tavsıyesı ıle yüzüne bırsey sürünce yüzü daha kötü oluyor bence cunku her cılt tıpı aynı degıl kı senınkı yağlı bır cılttır mesela benım kı kuru benım kullandığım ve çok sevdıgım nemlendırıcı sende sıvılcelenme yapabılır
Ne alakası var ya bir yanık veya yara için sivilce için değil bu kremler kafanıza göre iş yapıp kendinize zarar vermeyin doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanılmaz oyuncak değil bunlar
Evet kızarıyor hatta bi de kasiniyo ya dayanamıyorum yıkıyorum bi yerde okumuştum nemlendiriciyle birlikte sürünce daha iyi oluyormuş onunla denicem bide