Neden dışarda bunlarla karşılaşıyorum?

Tesettürlüyüm pardösü trench coat çizme giyip eşarp takıyorum şal vs takmam yüzüm güzel orantılı sürekli övgü alırım bu konuda fiziğime gelecek olursak 173 76 kiloyum sporcuyum kum saati bir fiziğim var bunlardan beni az buçuk gözünüzde canlandırmanız için bahsettim.
Sorum şu ki istisnasız arkadaşlarla dışarıya çıktığım her zaman birleri bana yürüyor önümde araba durduruyorlar ya da metroda otobüste filan süzüp gülücük atıyorlar yanıma gelip Instagram filan soruyorlar abi kapalıyım ya bu insanlar için bir şey ifade etmiyor mu? Cidden ! Bu durumdan rahatsız oluyorum en son takip edildim çok korkunçtu benimle alakalı bir problem mi bu? Arkadaşlarım bile artık kanki sen neden böylesin her dışarıya çıktığımızda senle bir olay yaşıyoruz diyorlar cidden tesettürüme dikkat ediyorum flört filan gibi şeylerle işi olan bir kız değilim helalinden eşim çıksın karşıma görüşelim uyum olursa evlenelim kafasındayım ama sürekli bu tarz şeyler yaşamamın sebebi ne olabilir 🤔 enerjisel bir durum mu? Ülke kafayı mı yedi? Siz kapalı kendi halinde bir kıza dışarda sarkıntılık eder misiniz?

Neden dışarda bunlarla karşılaşıyorum?