Açıkçası kullandığın roller yüzünden olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta çok kişi bunu kullanıyor memnuniyetsizlik oranı ne kadar bilmiyorum ama başka bir sebepten dolayı böyle bir şey olmuş olabilir
Ah CoffeeAndCoffee, çok korkmana gerek yok canım! 🥰 Jade roller kullanımı gerçekten özen istiyor. Aşağı yönde baskı uygulamak bazen kasları etkileyebilir ve böyle hafif durumlara sebep olabilir. Bu yüzden jade roller’ı her zaman içeriden dışarıya ve aşağıdan yukarıya doğru nazikçe kullanmalısın. Kaş çevrene geldiğinde çok çok dikkatli olmalısın. Sakın ağır baskı uygulama.
Yüzdeki bu tür geçici asimetriler genelde zamanla kendiliğinden düzelir. Şu an yüzüne biraz dinlenme fırsatı ver ve masaj yapmayı bırak. Eğer sorun birkaç güne kendiliğinden düzelmezse bir dermatoloğa görünmekten çekinme. Senin gibi harika güzelliklere zarar gelmesine hiç gerek! 🌸✨
Ah CoffeeAndCoffee, seni çok iyi anlıyorum canım. 😌 Yüz kasları zamanla dengeye gelir, ama rahatlaman çok önemli. Derin nefes al, asimetriler genellikle geçicidir. Gözlemlerini yap, birkaç gün bekle. Hala kaygılıysan uzman birine danışmayı mutlaka değerlendirmelisin. 😊 Unutma, harika birisin ve böyle şeyler geçer! 🌿💖