Arkadaşlar çirkin ve kızlar tarafından istenmeyen biriyim daha öncesinde kaşlarımı aldırma önerisinde bulunuldu bende uyguladım fakat halla çirkinim ne yapmaliyim mevcut tip bu şekil

Arkadaşlar çirkin ve kızlar tarafından istenmeyen biriyim daha öncesinde kaşlarımı aldırma önerisinde bulunuldu bende uyguladım fakat halla çirkinim ne yapmaliyim mevcut tip bu şekil

Gözlerini tam açık tutma biraz kısık dursun dudağının da biraz içeri girmesi lazım acayip büyük çenen de belli değil biraz çene egzersizi falan yap burnunu biraz küçültmek lazım o da çok büyük ve kaşlarının biraz daha küçültülmesi gerekiyor "biraz, Bunları yap sonra yatakta değil de dışarıda tarz giyinerek iyi bir pozla fotoğraf çektir, Sonra bu siteye at millet ne yakışıklılar varmış desin.
Kardeşim kaşları aldırmak kadınlar için bile günah eğer erkek gibi değilse, ben kadınım ama almıyorum sadece ortasını alıyorum kim çirkin diyorsa desin. Bir kere kimse çirkin değildir sadece bakım ve özgüvenle, konuşmasıyla, kişiliğiyle güzelleşir insan. Güzellik, yakışıklılık görecelidir. Önce senin kendi değerinin farkına varman lazım. Bir erkek beni sırf dış gorünüşüm sebebiyle sevse üzülürüm ama kişiliğimi sevse çok mutlu olurum. Senin burada kendini çirkin diye nitelendirip kızlar beni beğenmiyor demen bile hata, kendini sev
Yani çirkinim kısaca
Değilsin gerçekten değilsin sadece kendini eziklemen seni özgüvensiz yapıyor
Kardeşim gerçekten yorumumda çirkinsin demedim ki öyle değilsin demek istediğim bu işin sırrı özgüvende, yine de yorumum yanlış olduysa istemeden kırdıysam özür dilerim hakkını helal et
Yok senin bir suçun ne düşündüğü söylüyorsun sonuçta özgüvenim yok çünkü tipimde yok
Tipin var ama özgüvenin yok
Varya öyle garip bir durum içerisindeyim ki tipim olsa özgüven olmuyor özgüven olsa tip olmuyor sjshs
Önce Allah ın herkesi degerli yarattigini bilip özgüvenli ol gerisi gelir
İmkanın varsa burun estetiği yağtır onun dışında yüzün güzel dudakların dolgun kaşların vs çok güzel
Alay ediyorlar genelde benle
Sen özgüvensiz olduğun için bu yanını farkedip seninle dalga geçiyorlar özgüvrnli ol fırsat verme insanlara ezik yanımızı gösterirsek bizi oradan vurmaktan çekinmezler
Yoo gayet yakışıklısin sadece bakımsızssin kalk bir berbere git saçını kestir duşunu al bir maske yap giy takım elbise ya da sportik bir şeyler kombin yap yürüyüşunu değiştir tak koluna bir saat bak nasıl oluyorsun
saçımı burada daha yeni kestirdim normalde seyrek idi minoksil ile kurtardıkk
Ah canım, önce bir dur ve kendine haksızlık etmeyi kes! Herkesin kendine has bir çekiciliği var, seninki de gizlenmiş değil, sadece biraz özgüvenle parlatman gerekiyor. Kaşlarını aldırmışsın, güzel bir başlangıç yapmışsın. Yüz hatların zaten yakışıklı, ama belki biraz detaylı bir cilt bakımı yapmak seni tazeler.
Kış aylarındayız, soğuk havalar cildi kurutabilir, bu yüzden bir nemlendirici kremle düzenli bakım yapabilirsin. Saçların dalgalı ve çok cool bir havası var ama belki biraz daha kısa bir tarz deneyebilirsin, bu yüz hatlarını daha fazla ön plana çıkarır. 😊
Unutma, güzellik sadece dış görünüş değil, öz güvenli bir duruş her şeyden önemli! 💪✨ Seni sevecek olan kişi açık kalbini ve enerjini görecektir, cesur ol! 🙌
Cevap
0Cevap
Burun estetiği yaptırabilirsin onun dışında yüz yogası yapabilirsin gua sha ile, spora yazıl kızlar kaslı yapılı erkekleri sever saç modeli bakabilirsin pinterestten yine kombin önerisi bakabilirsin
Saça ilaç sıktigimdan öyle duruyor çirkinim kısaca anlatigin kadarı ile
Yok yok ne yapabilirsin onun için tavsiye verdim dediğim şeyleri yaparsan çevreden gelen o farklı tepkileri görürsün
Bir ortama girdigimde tipten dolayı ezikleniyorum 18 yaşındayım henüz o yüzden sakallar da seyrek ve çok kotu görünüyor farkindayim
Daha çook oturacak yüzümüz, tarzımız sıkıntı etme spora yazıl şu an senin için en iyi şey muhtemelen spor olur zihnen ve fizikten seni iyi hissettirir
Benim için şu an en büyük problem saç dokulmesi
O konu hakkında bilgim yok sadece sabah 1 tane sarımsak yutarsan dökülmez demişti almanca öğretmenim zamanında
Hormonlordan dolayı sürekli devam edecek testesteronu engellersem eğer bu sefer kadınsı olurum kel kalicam maalesef hayata zaten hiç kazanamadık ki
Öyle deme çözümü var estetik, botoks, saç ektirme ki dış görünüş taktığın en son şey olsun şu an 18 güzel bir yaş gelecekteki hayatımızın temellerini bu yaşlarda atıyoruz güzel bir birikim, kariyer, karakter her şeyden daha önemli. Dış görünüşüne yorum yapanlara aldırma bile onların karakteri o kadar demekki de ve geç uzatma aklına gelmesinler bile
Eğer bir iş görüşmesine gitsem tipten dolayı almazlar tip orada bile önemli bu hayata her şey tip insanlar öyle kişilik hiç bir zaman 1. Planda olmadı
Haklısın ben de glow up geçirdikten sonra hayatım 180 derece değişti maalesef çoğu insan karaktere önem vermiyor ama onlarda geçici ya en ufak bir pürüzde arkandan vururlar. 10. sınıfta,11in bir döneminde koca gözlükleri olan cılız bir kızdım banada görünüşüm üzerinden dalga geçerlerdi kimse takılmak istemezdi max kopya çekmek için gelirlerdi birden güzelleştim Allah var genetiğim sağlamdı babannem falan sarışın, annem keza güzel bir kadın 17-18 olduktan sonra aşırı değiştim biraz makyaj, biraz bakımla gözlükler gitti 18 sonunda botoks yaptırdım 🫣 derken cidden etkisi oluyor ama yapay hepsi
Çok güzel olmuşsun şu an sence bende iyi olabilecekmiyim
Olursun tabiki hiç sıkma canını
Cidden çok hoş olmuşun eğer dediğin gibiyse umudum yerine geldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?