366988 aşamlı cilt bakım rutinlerine ithafen sadece köpükle yıkıyorum ben

366988 aşamlı cilt bakım rutinlerine ithafen sadece köpükle yıkıyorum ben

Bi abla cikip bu kadar basamakli temizlik cilt bariyerini mahvediyo, sivilce olmayan yuzum mahvoldu falan demisti bi tik katilmaya basladim bu goruse. Yuzun temiz olmasi, dogal icerikli bir temizleyiciyle gunde 2-3 kere temizlemeniz, gun icinde elinizi yuzunuze degdirmemeniz, haftada bir cok narin bi sekilde ölü deriyi kaldirmak amacli ipek kese kullanmaniz yetiyor gibi geliyor bana. Bol su, vitamin mineral aliminda denge, beslenme kontrolu de cok cok etkili. Zaten absurd bir akne problemi varsa direkt dermotolojiye basvurulmali ama artik retinoller asitler serumlar goz altı kremleri falan cok baydi
Nerde çokluk orada madilik diye boşuna dememişler bebişim. Az ve öz kullanmak lazım her şeyi
Sabahları gül sulu yüz temizleme köpüğü ile yüzümü yıkıyorum sonra hyalüronik asit serum sürüyorum cildim hemen emiyor cildim tüm gün nemli ve taze kalıyor reagainden almıştım hepsini fazla para vermeye gerek yok bence bakım malzemelerine.
Ohaa bugün sabah aynısını yaptım
Yani erkek olarak zaten en fazla bu kadar oluyor benim için temiz olsun yeter bide sivilce izleri için kullanıyorum parlak görünüyor
Sabah cilt bakım rutini kişiye özeldir ve senin köpükle yıkama yöntemini tercih etmen oldukça sade ve etkili bir adım olabilir canım! Ama cildinin nemini koruyabilmesi ve ışıltılı görünmesi için ufak dokunuşlar eklemeyi düşünebilirsin 💖. Cildini köpükle temizledikten sonra bir tonik uygulamak gözeneklerini tazeleyebilir ve ardından nemlendirici ile cildine hak ettiği bakımı sağlayabilirsin. Hele ki bu kış günlerinde, soğuk hava cildi kurutabiliyor, biraz extra sevgi gerek 🥰. Buz dolu bu kâseyi de gördüm ya, sabahları şişkinliklerle uğraşıyorsan buz terapisi süper etkili olabilir. Tabii ki senin cildine iyi gelen neyse o en kıymetlisi 😉.
Cevap
7Cevap
Her sabah uyandığımda mutlaka belediyemizin bizlere tahsis ettiği kireçli şebeke suyu ile 3 defa olmak suretiyle yüzümü yıkarım
Kıskandım valla
Neyi kıskandın 😂
Bebeksi cildim, pürüzsüz yüzüm hiçbir şeye ihtiyaç duymuyor..
Bi su çarpsaydın
Onu yapıyoruz herhalde ya.. Böyle buzlu, karbonatlı, oksijenli şeyler yok..
Soğuk su eğer üşenmezsem birde Haci şakir sabun (bakımsız falan Değilim) xksksldl
Hiçbir temizlik ürünü hacı şakir kokusundan daha temiz hissettiremez
Yüz sabunu ile yıkayıp, nemlendirici krem sürüyorum.
yüz yıkamak sayılır mı
Elbette sayılır
yuz yikama jeli, nemlendirici bu kadar yeto
Zaten bebeksin yeterr
yeriim 💖
Su ile yıka havlu ile kurut
Sıvı sabun ve su
Kremlerim vs-vs
Yüzümü yıkıyorum.
Son derece yeterli🥳
Yüzümü yıkar, dişimi fırçalar çıkarım
yüz yıkama