buna kuruma mı deniyor ondan da emin değilim :) özellikle duşa girip çıkınca ya da yüzümü yıkadıktan sonra 1 saat geçince bu halde.

buna kuruma mı deniyor ondan da emin değilim :) özellikle duşa girip çıkınca ya da yüzümü yıkadıktan sonra 1 saat geçince bu halde.
Bence hiç hazır satılan" ünlü marka" Da olsa kozmetik olayına girme. Hepsi kimyasal ve uzun vadede zararlı ve bağımlılık yapıcı. Önerim yüzüne pamukla bildiğimiz sütü , sürmen ardından yine pamukla zeytin yağı uygulaman. Her gün veya iki günde bir uygularsan sorun kalmayacktır.
Yani herkesin kendine göre bi önerisi olur elbette ama bir dermatoloğa görünmek ya da bir eczacıdan öneri almak daha iyi olabilir. Benimde cildim çok kuruyor özellikle burun bölgem ben gün içinde azar azar hametan uyguluyorum faydasını gördüm eczanelerde satılıyor.
Egzama gibi olur kış ayındayız daha çok kurur bi de sakal kesiyon falan tahrişe bağlı kurur daha çok diye tahmin ediyorum bepantol egzamam olduğunda hep iyi geliyor bana kullanabilirsin ya da klasik Nivea al o da baya nemlendiriyo
Cevap
5Cevap
Cerave diye bir markanın yüz temizleme jeli var nemlendirici etkili kesinlikle tavsiye ederim bir tane bile sivilce kalmadı yüzümde
Yüzünü her yıkadıktan sonra mutlaka nemlendirici krem kullan
Duş jel, şampuan , traş jel , kolonya gibi şeyler bunu tetikler birde susuz nemsiz kuru ciltler destek ister soğuk havada nemli ve yaglı kremle destekleyin derim azıcıkta alerji gibi sanki
Atopik bir cilt yapısına sahipsin bunun için biodermanın atopik ciltler için olan kremini önerebilirim
Şampuanı ya da ne kullanıyorsan onu değiştir doğal şeylere yönel hala geçmiyorsa nemlendirici sür. Gerçek aleovera bitkisi alıp büyütebilirsin
Muhtemelen sabunla yıkıyorsunuz, bolca nemlendiriniz. d
hayır tabii ki sadece su.
Yüzüne peeling ya da yüz kesesi kullan bence, bende böyle oluyor bazen😀
marka önerisi var mı?
Peeling mi
Neutrogena kullanıyorum ben
Sanırım cildin atopik kızarıklık ve yanma da oluyor mu
egzamam var.
yüzüme de yansıyor ara sıra stres yapınca.
Kışın genelde soğuktan oluyor benimde bioderma nin kremleri iyi
nemlendirici almanı öneririm en iyisi dermatoloğa git
Aynı sorundan mağdurum. Bana da bir öneri yapın sizden ricam.
Egzama var mı? Varsa ona uygun kremler kullan düzenli olarak
Susuzluğun bedenine verdiği tepki de oluyor bu.
Gün içinde bol su tüketiyor musun?
Kullandığın ürünleri bir gözden geçir. Kepek şampuanı kullanıyorsan o yapıyordur. Nemlendirici krem kullanmayı alışkanlık haline getir.
nemlendirici öneriniz var mı? marka
Egzaman var mı? Bepanthol sensiderm iki soruna da iyi gelebilir. Hem nemlendirme hem onarma.
Cuma günü 350ye aldım.
Duştan sonra öyle şeyler olabilir ama sürekli oluyorsa alerji olabilir cildiyeye git
zeytin yağı sür ellerinle bop bol masaj yaparak yedir yagi
Bioderma nemlendirici kullan hem büyük hem güzel nemlendiriyor
Bendede var aleo vera ve bepanhtol kullanıyorum aleo vera nemlendiriyor bepanhtol sürüyorum üstüne oda beni vücutta hapsediyor
Yüzünü jiletle felan mı alıyorsun ona bağlı tahriş olmuş gibi geldi
hayır, makineyle
en son 2 sene önce askerdeyken jilet kullanıyordum.
jilette aynı durumu yaşıyo muydun peki belki kullandığın makine yüzüne zarar veriyor olabilir
evet, bu kuruma hep var
acaba yüz kremi falan mı kullanmak gerekir?
hımm egzamam var demişsin egzamadan kaynaklı cildin de tahriş oluyor. Bunun için kremler oluyor onları kullanabilirsin ama egzaman geçmiyor bildiğim kadarıyla egzama bir çok kişide var zaten herkeste olabilecek bişey bende de var sanırım yazları yok kışları oluyor genelde o yuzden bir cildiyeye git o krem yazar büyük ihtimalle onları kullanırsanız daha az tahriş gözlersiniz sanırım
hiçbir zaman yüz için krem yazmadılar ya. sorun orada. hep saç losyonu ve şampuan.. bir bakayım, teşekkürler
iyi akşamlar.
ama krem etkilidir genelde umarım tedavisini bulursun rica ederim iyi akşamlar
Ooo berbat halde. Nemlendirici alsana. Şey la roche posay cica baume yazanından al.
Bol bol nemlendirici kullanman lazım
önerdiğin var mı?
Sürekli nemlendir yüzünü
Nemlendirici kullanmalısın..
Egzama gibi görünüyor
Bol bol su iç ve nemlendirici kullan
Nemlendirici kullanın derim geçmezse de bir cildiyeye girmekte fayda var
nemlendirici kullan düzenli
Hindistanceviz yağı öneririm
Nemlendirici kullanın
Nemlendirici krem sür
Krem kullan