🦦Acilll arkadaş vakası varr?

Arkadaşlar şimdi şöyle herrbiribizin fikrine aklına ihtiyacım var. görüp geçmeyin. şimdi şöyle benim 11 yıllık erkek kankam hic bir zaman benimle yakin olmadi. ama çok iyi arkadaşızz hatta o kadar samimiyizki bizi şipluyorlar bile okulda bu son siplemelerden sonra ben birşeyler hiss edip etmediyimi açık anlayamıyorum ama onun bana karsi birşeyler hiss ettiğini baya anlıyorum belkide yanılıyorumdur. Nedenidr şu okulda çoğu zaman yanyana otururuz eskiden deyilde son 1 ayda eliyle belimden tutuyoo kolumdan tutub beni kendine cekiyor ben uyuyunca eliyle kolumu saçımı ovuşturuyor. Bende ister istemez etkileniyorum baya bi ilgi veriyor hata nasılsa regl gunlerimi bile biliyor herdefa çikolata abur cubur aliyor ama bide şöyle okulda diyer kizlarlada yakin (benle daha yakın🤭) ve ben onlarla cok oturma konusma dediyimdede kizlari kiriyo hep tamam diyo ama sonra gene konusuyor ona biraz sinir oluyorum bide durup dururken bana kiz ayarla diyor boyle iste kafam cok karisik ne yapacagimi bilmiyorum bu arada en önemli detay erkek kankam olan bu şahıs önceden en yakin kiz arkadaşımın teyzesi kiziyle sevgiliydi ve bende kızla cok yakindan tanışım kankam diyoki onunla sevgili olurla diyer kiz seni yasatmaz felan ama ex'i sonuçta..
Şimdi ilk sorum bu: Beni seviyor mu? Ben seviyor muyum? O kizdami hala seviyor? Kankam benim tarafini tutmalı yoksa teyze kızının mı? Ve en esas soru SEVGİLİ OLMALIMIYIM?
🦦Acilll arkadaş vakası varr?