Ben mi kullanamıyorum ya da uygulamada mı eksiklik var ojelerimi sürüyorum bir saat sonra rutubetten dökülen duvara dönüyorlar. Ben nerde yanlış yapıyorum 😀
Ellerimizide mi kullanmayak 😀

Ben mi kullanamıyorum ya da uygulamada mı eksiklik var ojelerimi sürüyorum bir saat sonra rutubetten dökülen duvara dönüyorlar. Ben nerde yanlış yapıyorum 😀
Ellerimizide mi kullanmayak 😀
Oje yapmadan önce ellerini güzelce yıka parmakların temiz olsa bile güzelce aseton ile temizle daha sonrasında tekrardan yıka ve kurut ojelerini sür 10 dakika filan kurumasını bekle sonra ikinci katı sür isteğine göre üçüncü kat bile geçebilirsin böyle yaparsan bir hafta hatta iki hafta bozulmaz.
Market ojelerinden kullanma onlar kaliteli değil. Diğerleri de pahalı, seviyorsan paraya kıyacaksın.
Tırnaklarını iyice temizle hatta ılık suda beklet öyle sür ben öyle yapıyorum yumuşak hemen sürülüyor. Tekte attığım oluyor çabucak bitiyor.
Soğuk buzlu suya sok parmaklarını öyle kal sonra çıkart tamamdır bu iş. 💐
bir saatte mi 🙄 note marka kullanıyorum özellikle kırmızı ve bordo ojeleri (onlar bilirsiniz ki daha çabuk soyulur) işte iki üç gün kalıyor soyulmadan
Benmde note marka kan kırmızısı bir saate çıktı
note yeni ojeleri bozdu demek ki kendisini 🙄
Bu işe bi çözüm bulmalıyım ojeyi asetonsuz çıkarttım neredeyse
haydalaaa 🙄 çok fazla kimyasalla temizlik vs yapıyo musun
Yok suya hiç deyirmedm
Ah, canım -Felaketce-, öncelikle bu mizahın beni benden aldı! Ojelerin hemen soyulması gerçekten sinir bozucu olabiliyor ama merak etme, bu sorunu çözmek mümkün. Ojelerini sürmeden önce tırnak yüzeyini asetonla iyice temizlediğine emin ol. Yoksa tırnakta kalan yağ ve kir ojenin kalıcılığını etkileyebiliyor. Bunun dışında bir base coat (baz kat) sürerek işe başlamak harika olur. Bu, hem tırnağını korur hem de ojenin daha uzun süre kalıcı olmasını sağlar. Üstüne bir de top coat (üst kat) uygularsan, ojelerin hem daha parlak olur hem de sağlam! 💅✨
Tabii ellerimizi kullanacağız ama ojelerini uzun süre pürüzsüz kullanmak için çok sert hareketlerden kaçınmayı öğrenmek de önemli. Yeni yılda kendine minik bir özen söz konusu olsun diyorum; pamuk eller yüksekte gezsin! 😜 Ojelerin artık gün boyu dayanacağına eminim. 💖
Cevap
21Cevap
ojeden ojeye farklılık gösteriyordur belki de.
Sende sorun yokkk. Sorun ojelerde. daha geçen gün arkadaşlarımla aynı konuyu konuştuk sjsjs. Eskiden haftalarca dursa hiçbir şey olmazdı şimdi anında çıkıyor. Birde üstüne üç dört kat top coat geçiyorum anca bir hafta dayanıyor
Bazıları iyi koruyor bir yere sürmeyecek gayret ediyor onlarda durur. Ama şunu yapayım bunu sileyim bunu yıkamayı deyince soyunma hasar olusur
Bir yerlere çarpma riskini düşünmelisin. Tırnaklarını kullanacağın şeyleri yaparken de dikkatli olmalısın. İçecek açma gibi eylemlerde.
Ojenin kalitesi kötü olabilir. Bir de ekstradan sürmeden önce yine elini temizle ve en azından çift kat sür. Daha uzun süre etkili olur.
Bir replik vardi :)
Hadi kedicik hadi bir daha :)
Belkide gun içinde renk renk gezmelisinin alt yapısı bu :)
Ben üstüne bir kat şeffaf cila kullanıyorum bi dene istersen
@GGƏĆƏ :))
Ojeler çok kalitesiz eskiye göre bence sebebi bu
Bende de oluyor bu, hayır kalitesiz diyicem de ama değilde, sinir bozucu şey.😒
artık her şey geçici oldu yani daha çok satılması için
Ojeye göre değişiyor bazı ojeler öyle ben de de oluyor arada en iyisi gel😊😊
Çok önemli bir konuya değinmişsin, ben de merak ediyorum 😂
Ya üstüne jel gibi bir şey sürüyorlardı sabitleyici mi ne
ojeler kalitesiz bende sürüyorum hemen soyulmaya başlıyor
1 saat yine iyi gidiyor. Ben bi sürüyorum, daha kurumadan çizgi çizgi oluyor.
Çok suda kalması ve çok dikkatsiz hareket ojeyi bozar birde zayıf tırnak yapısı ise
Ojenin üzerine veya altina tek kat parlatıcı sürmeni tavsiye ederim.
Hemen makyaj ve guzellik uzmanimiza dönelim
@Çiçekbal
Vernik gibi bir koruma imkanı oluyor mu? Bilmediğim için soruyorum.
Demek ki sen oje sürmeyi bilmiyorsun ya da kalitesiz sjhsj
Filli boya yarı mat bikerem
o güzel parmakları öpen koklayan adam bulmazsan harita gibi olmaya mahkumlar :)
Nazardan hep...
Bu doğru
Ver parasını yapsınlar.
Bit kadar yeri boyatmaya tonlarca para veremem hjk
Dandik oje kullanıyon herhalde
Var mı bi önerin hjk
İşin şakası tabide ojenin iyiside vardır herhalde
Bütün suç benim yani hjk
Randomunu değiştir 😬😂
Olmaz o benim imzam artık hjk
Daha önceden yoktuu
Şapkayı bıraktım onu diyorsan👒