Bir cocuk vardi, beni bir yerlerde birkac defa gormus?

• Begenmis instagramdan bulup yazdi, kibar yaklasti. Ilk cok konusmadik biraz terlesmistim oylece kalmisti 1 hafta sonra falan yine yazdi, beni goremedigini sanssiz hissettigini falan. Sans vermek istedim konusmaya basladik ama cocuk o kadar fazla ilgi veriyor ki evlilik muhabbetlerine kadar giriyor, iltifatlar havada ucusuyor. Garipsedim tamam beni gordu begendi ama oturup konusmadik bile. Her seyini haber veriyor beni istedigini iliski istedigini her seyde belli ediyor. Instagramda cok kiz takip ediyordu stalk yaptigimda goruyordum fotograflarini hep begenmis avci bir tipti bence. Tanidigim iki arkadasimin birine 2 3 yil once yazmis birine de 1 ay once falan istek atmis, arkadaslarim uzak dur bundan yvsk dedi ben zaten hassasim bu konuda dayanamadim actim telefonu soyledim bunu. Kucumsedi kac yasindasiniz bu mu sorun, iste zaman onemli ne zaman yazmisim kime yazmisim ne yazmisim belki ark yalan soyluyor vs vs kapatayim hesabi o zaman dedi ben de ben soyledikten sonra yapmanin ne anlami var deyince celallendi isitip isitip onume koyacaksin bunu dedi, isin var kapatalim deyince evet isim var bunlarla kafayi yoramam dedi bir daha da asla yazmadi. Takipten cikardim ama nedense takili kaldim, nerede o ilgi gosteren beni isteyen cocuk? Sizce hakli miyim neden hakliyim haksiz miyim neden haksizim
Bir cocuk vardi, beni bir yerlerde birkac defa gormus?