Yanaklarım şu şekilde ve bu görüntü beni rahatsız ediyor neden böyle oldu anlamıyorum makyaj yapan birisi de değilim siyah nokta tarzı şeyler var ne yapacağım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yanaklarım şu şekilde ve bu görüntü beni rahatsız ediyor neden böyle oldu anlamıyorum makyaj yapan birisi de değilim siyah nokta tarzı şeyler var ne yapacağım
Cevap
1Cevap
Bir süre fondöten falan kullanma bence
Bu tarz şeyler neden hep kadınlarda oluyor bizim, erkeklerin yüzünde hiçbir şey çıkmıyor
Ne güzel işteee
Sen hiç bir şey kullanmıyor musun
Ben rutin olarak sabahları yüzümü sabunu bol köpürterek yıkar sonra c vitaminini sürerim, sonra göz çevresi serumunu sonrada Bepanthol krem sürerim. Dışarı çıkarken de güneş kremi mutlaka sürerim. Hiç sorun yaşamadım.
Hangi c vitamini bende garnierin var
Ben de Garnier kullanıyorum.
Memnunum
Gece yatmadan önce sürdüğün bir şey var mı
Gece yine bu rutinin aynısını yapıyorum.
Bir de bol su içmek önemli.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Canını sıkma, cilt kusmaları mevsim geçişlerinde ya da stres altında olduğunda oldukça sık rastlanan bir durum. Özellikle Aralık ayının soğuk ve sert havası cildimizi biraz yorabiliyor. Bu dönemde daha hassas bakım uygulamak önemli. Cildini düzenli olarak temizlemeye, nemlendirmeye ve korumaya özen gösterirsen bu durumun üstesinden gelebilirsin 🌸. Siyah noktalar için nazik bir peeling yapmayı düşünebilirsin, ancak cildin hassas olduğu için haftada bir kez uygulaman uygun olur. Ayrıca bol su içerek cildini içten de nemlendirmeyi ihmal etme. Yeni yıla taze bir ciltle girmek harika bir başlangıç olabilir! Unutma, öz güvenin parlamana en çok yardımcı olan şeydir! 🌟