1 yılHayır, bakımla kafayı bozan tek kişi sen değilsin! Ben de öyleyim😅Birçok insan, kendine bakım yapmayı önemli buluyor. Bu hem fiziksel hem de zihinsel olarak iyi hissetmeyi sağlayan bir şey. Bu konuda insanın kendini iyi hissetmesi doğal, ama aşırıya kaçmadan dengeyi bulmak da önemli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılCilt bakım ve kıyafet için para harcamayı severim ve değer. İşimde de bakımlı olmam gerekiyor biraz onunda etkisi var. Ben ama pek ürün stoklamam cilt bakımda çünkü bazen yeni çıkan seriler deniyorum. Stabil 1 2 tane stokladığim ürün var:
Lancome Genefique serum eğer bunu bitirirsem Manyo Factory Bifida Ampoule. İçindeki bifida yüksek ve gerçekten çok güzel cilt yeniliyor.
I'm from ginseng bunlar daima stoklu.
00 Yorumla
1 yılÖnemli olan almak değil gerçekten hangileri işe yarıyor? Her şeyi almam gidip onlara para vereceğine dermatoloğun önerdiği işlemleri yaptırmak daha mantıklı.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle yalnız değilsin Müdaareli! 🙈 Her birimizin banyosu belki de senin fotoğrafındaki gibi cilt bakım ürünleriyle dolu! 😄 Cilt bakımı gerçekten bir tutku ve hobi haline gelebiliyor. Yüzünüze verdiğiniz o parıltı ve canlılık hissettirdiği kadar iyi bir şey yok, öyle değil mi? 💖 Aman dikkat, burada önemli olan ürünleri düzenli ve ihtiyacınıza göre kullanmak. Yeni yıla girerken artık hangi ürünleri gerçekten sevdiğinizi ve hangilerine daha az ihtiyacınız olduğunu gözden geçirin derim. 2025'te güzellik rutininizi minimalizme doğru taşırken hem cildiniz hem de bütçeniz rahat bir nefes alabilir! 🎉✨ Unutmayın, esas güzellik sizin kendinizle olan barışıklığınızda saklı. 🪞💫
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
1 yılyeni yakın şu hc saç yağıyla yanındaki spreyin setini aldım o kadar. Onun dışında cilt bakımıyla hiç uğraşasım gelmiyor bi yüzümü köpükle yıkıyorum birde nemlendiriyorum yeterrr
02 Yorumla
Soran1 yılOnlar benim de favorim cok iyi geldi saçıma
- 1 yıl
Hadi inşallah bana da iyi gelir
askim yeminle benim boyle malzemelerim yok kendimi erkek sandim bi an sunlari görünce jaahsshd sivilce karisiti serum var mı kullanıp begendiggiiinn bize birsey onerrr beeehh
06 Yorumla
Soran1 yılYasın küçükse arbutin serum ve salisilik asitli tonik 28 den büyükse retinol içerikli serum öneririm
Soran1 yıl2 ay düzenli kullanmak lazım benim de düzen kaçınca hemen bozuluyo cildim 🥲
Soran1 yılLeke kalıyo patlatma 🥲
1 yılCilt ve saç bakımıma dikkat ediyorum lakin bu kadar ürünüm yok. Ve açıkçası sizinkini biraz fazla buldum. Bu kadar çeşit ürün kullanmak cilt bariyerini bozabilir.
10 Yorumla
1 yılBu kadar çok şey alacağına kaliteli iki üç şey al daha iyi , arada da güzellik salonuna git. Bu seninki bakım degilki.
06 Yorumla
Soran1 yılOna da her ay gidiyorum. Mezoterapi yaptırıyorum her ay. İhtiyaca göre başka seyler de yaptırıyorum değişiyor
- 1 yıl
Bakım ürünlerine baktimda çoğu çok gereksiz ve kozmetik
Soran1 yılDoğrudur
- 1 yıl
Mezo nedır
Soran1 yıl@Leylişleyliş cilde iyi gelecek ürünleri enjekte ediyolar. Bana cok iyi geliyo 2 seans yaptırdım parlıyo yüzüm yaptırdıktan sonra yaşlılık için de öneriliyor
- 1 yıl
Somon DNA aşısı falan mı
1 yılCilt bakımı yaparım ama takıntılı düzeyde değil günlük serumu uygular cildimi temizler nemlendirim
Ekstradan bir bakıma gerek yok benim cildimde
00 Yorumla
1 yılBence evet annem hep derdi bu kadar bakımı patatese yapsan patates de güzel olurdı diye ben yapmıyorum abdesten abdeste yüzümü yıkıyorum yetiyo
01 Yorumla
Soran1 yılAnnen çok haklı 🤣
Üst kat ferrari orta ve alt kat Türkiyede geçinmeye çalışan asgari ücretli gibi o derece konu berbat sabit git senin ki obsesiflik.
08 Yorumla
Soran1 yılKonudan uzak olduğunuz o kadar belli ki 😂
Soran1 yılThe ordinary maalesef en pahalıları 🥲
Soran1 yılKendim aldığım için biliyorum fiyatları 😅 üst raf parfümler haric 1500 falansa orta rafta iki serum daha fazlası
1 yılGenelde temizlik için önem veririm birkaç serum ve kremimde mevcut şimdilik durumum kontrol altında hjk
02 Yorumla
Soran1 yılBen de çözcem bu durumu inşallah 😅
- 1 yıl
Cildime her ürünü kullanmadığım için biraz dolabım bu konuda tenha kalıyor seçiçilik huyumu bırakamıyorum
Olgunlukk bunların hepsinin cildini daha çok bozdugunu anlayınca başlıyor emin ol. Bir sene önceki bensin.
02 Yorumla
Soran1 yılCildimi bunlara alıştırdıgım için bıraktığım an mafoluyor. Bakım yapınca düzenliyor
1 yılBunları görünce kenimi tır şoförü gibi hiss ettim 🙄, bende yüz temizleme köpüğümsü şeyimsi bişey var 1 2 krem bide 🙄
00 Yorumla
1 yılFazla var orada ya vitamin ve temizleyici olsa yeter gibi ama sen bilirsin
02 Yorumla
Soran1 yılYeter de işte indirim gördüm mü dayanamıyorum. Bi de bunların çoğu yurtdışından. Türkiye'de cok pahalı. Gittikce stokluyorum ya da arkadaşlarıma aldırıyorum
- 1 yıl
Pek ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum mutlu oluyorsaniz orasını bilemem
Sağlıklı beslenmek bunca şeyden daha çok işe yarar
03 Yorumla
Soran1 yılOnu yapamıyorum işte bir haftadır şekersiz besleniyorum her gün gözümün önünden tatlılar geçiyor 🥲
Soran1 yılOnlar da var tabi ama seker ve hamurişi kesmek lazım
1 yılKapitalist sistemin harika ambalajlarla sattigi super urunler :))
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle deme gercekten işe yarayanlar var (2 tane) 🥲
- 1 yıl
O ise yarayanlar uzun vadede bir suru qlmana sebep olacak.. Sistem boyle isliyor :))
1 yılBenim yalnızca bir adet parfümüm bir adet deodoranttım bir adette saç spreyim var 🚬
04 Yorumla
Soran1 yılErkek adama cok bile
- 1 yıl
Hangisi çok mesela:)
Soran1 yılSaç spreyi opsiyonel
- 1 yıl
Limonla mı yapalım saçımızı:)
1 yılYok daha neler napcan kiz onların hepsini cildin haşat edeceksin
00 YorumlaSinozun altın parçacıklı serumu nasssıl olmaz burada
00 Yorumla
1 yılCildime bu kadar kimyasal sürmüyorum iyi bir temizleyici ve nemlendirici fazlasiyla isime yariyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende bakım yapıyorum ama bu çok aşırı değil mi sizce de? Safi kimyasal bacım bunların. Bu kadar abartmaya gerek var mı sizce?
04 Yorumla
Soran1 yılÖyle zaten 🥲 burada düzenli kullandığım 4-5 ürün gerisi boş. Üst raftakiler acılmadı bile. Sırf indirimde diye stokladıklarım
Cevap sahibi1 yılYazık bacım ya tüketim çılgınlığı inan başka bir şey değil.
Soran1 yılÖyle öyle farkındayım 🥲 kendime kural koydum zaten evdekiler bitmeden yeni almak yok
Cevap sahibi1 yılZaten amaç sana sürekli bunları kullanamaya mecbur hale getirmek. İnşaallah sade bir yaşama geçiş yapabilirsin
Careve nemlendirici nasil asagidaki en soldaki sac spreyi hem dokuyor hem sac beyazlatiyor asla onermem ama dus sonrasi kafayi ferahlattigi dogruu
03 Yorumla
Soran1 yılCerave güzel ama cream co nemlendiricisini daha cok seviyorum. Urban spreyi diyosun dimi onu ben de sevemedim ama yanındaki sprey cok iyi biberiyeli mucize 3lü diye geciyo
Soran1 yılDökülmeyi azalttı bende
1 yılSiz kadınlar dış tarafınıza bu kadar önem vereceğinize biraz kondisyon ve güç performansınızı arttırın. Ve her ay düzenli kan verin sonra bakın bakalım içiniz mi daha iyi durum da dışınız mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBakım yapmak en güzeli kendine bakan insan kendini sevendir benim banyonun dolabı da böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOrganik makyaj malzemeleri hariç geri kalanlar hep kansorejen.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbende kafayı bozmak istiyorum ama param yok 😂
00 Yorumla
1 yılaynıyım senle yalnız değilsin
20 Yorumla
1 yılProcsin siyah nokta maskesi nasıl acaba etkili miydi?
01 Yorumla
Soran1 yılYok ya yıllar önce almıstım duruyo hala oyle
Bacım la roche posayın 1 tanesini hayrına bana versene çok pahalı yaa 😁😁
02 Yorumla
Soran1 yılİndirim takip etmek gerek la rochelerin cogu ya indirimden aldıgım ya da yurtdışından aldığım ürünler Türkiye'nin 3 te biri fiyatına falan zenginlik değil yani 😄
1 yılYani yaşın 31 ihtiyacın var evde de kalmışsın normal bence
06 Yorumla
Soran1 yılEe tabi ki 😏
- 1 yıl
Neden evde kaldın sebep ne bebeğim
Soran1 yılAy ben de anlamadım ki
- 1 yıl
Giderinde var aslında
Soran1 yılSagolasın da anlamadım işte şirret biri de değilim aslında kendi halinde biriyim 😅 kısmet ne diyim
- 1 yıl
Bazen olmayınca olmuyor üzülme ben aşırı seni bebeğim
1 yılHc care saç kompleks yapı hızlı uzatıyor mu?
00 Yorumlasadece pazar günleri meyve yiyin birde 4 günde 1 sakal traş olun
10 YorumlaHergün olmamak şartıyla yüzüne 1-2 kere su vur bak o zaman neler oluyor
00 Yorumla
1 yılBakım ürünleri çok severim. Ama az ve öz kullanmak tercihim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİşte kadın detaycılığı ve karmaşası. Bu kadar çok şeyi kullanacak ve karıştırmayacak bir insan. Helal olsun
02 Yorumla
Soran1 yılO arkadaki listede gün gün neler kullanmam gerektiğini yazıyorum 😂 insanın kafası karışıyo ister istemez
Cevap sahibi1 yılLol :)
1 yılO değilde şu a131 retinol işe yarıyor mu
13 Yorumla
Soran1 yılEn cok işe yarayan o 😍
- 1 yıl
Yaaa bende sivilce çıkardı ne yapıyor mesela cilde o
Soran1 yılYaşın 21 se kullanma zaten 28 den sonra falan kullanmak lazım retinolu. Ki a313 ün retinol oranı cok yüksek
1 yılOo en sevdiğim en sevdiğim
01 Yorumla
Soran1 yılHe sütlaçı cok severim 🤣
Bu kadar serum yüzünü yakar 🥲
02 Yorumla
Soran1 yılHepsinin günü saati var 😌 ama tabi düzenli kullanamıyorum
1 yılSenden beteri var sitede fenomen şu an
04 Yorumla
Soran1 yılTüketim çılgınlığı hepimizde var maalesef 😂
- 1 yıl
Bu tüketmiyor sömürüyor resmen ifşa etmekte istemiyorum alınır falan 😅
Soran1 yılGercek fenomense bedava da geliyo olabilir 😅
- 1 yıl
Buradan fenomen yaa burasıda bişey verdiğini sanmıyorum 🤣
1 yılBnde öyleyim boş ver kız terapi oluyo 😅
03 Yorumla
Soran1 yılDimi yaa saatler süren bomboş kafayla yaptığın bi aktivite 😂
- 1 yıl
Öyle mutlu da ediyor 😅
Soran1 yılSonuc alınca hele 😍 koreliler gibi cam cilt dolanmak birkaç gün sürse de yine de yetiyor 😌
1 yılResmen bir kozmatik dükkanı orası.
00 Yorumla
1 yılEvet
Hepimiz bakımsız geziyoruz00 Yorumlaher markayı her ürünü kullanmam
00 Yorumla
1 yılBirçok kadın seninle aynı kafada.
00 Yorumla
1 yılEn çok kim kimyasal madde kullanacak yarışması
00 Yorumla
1 yılKız kendine eczane kurmuş
00 Yorumla
1 yılEsin ne diyor? Bu duruma
00 YorumlaGerek var ki bu kadar almışsınız hanimefendi
00 Yorumla
1 yılKafayı bozmuyorum ama bakım benim için çok önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok abartmadan kullanıyorum bende
02 Yorumla
Soran1 yılYa zaten su kadar ürünün kacınu düzenli kullanıyosun desen 3-4 adet sayabilirim
Cevap sahibi1 yılGenelde öyle oluyor zaten
Gizli Üye(30-35)1 yılProfil foton bakimli mi shoplu mu🤣😂🤣
06 Yorumla
Soran1 yılShoplu 🥰
Cevap sahibi1 yılSen ne sevimlisin oyle sevgi pıtırcığı
Soran1 yılDalga geçiyodun shoplu diye ne ara sevimlisine döndük 😅
Cevap sahibi1 yılShoplu insanlar sevimli olamaz mi 😅
Soran1 yılSiz öyle diyosanız olur tabi 😄
Cevap sahibi1 yılPeki şekerim 😉
Yap yap Koreliler gibim ol annem
03 Yorumla
Soran1 yılGidişat o yönde
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok fazla da abartmamak lazım
00 YorumlaBune olm mwq yıkamadan almayın beyler
01 Yorumla
Soran1 yılBunlar yıkama malzemeleri zaten 😅 makyaj değil
En üstteki kırmızı şey nedir
04 Yorumla
Soran1 yılParfüm
Soran1 yılArmani Si Passione güzel hafif bi koku
1 yılBurada 5 senelik ürün var desem
04 Yorumla
Soran1 yılDogru hepsi yedekli daha kutularında duranlar da var bagımlılık bu anlatamam 🥲
- 1 yıl
Sen biraz da bana gönder... Sevaba girersin 😀
- 1 yıl
Yaşına göre çok genc duruyorsun. Kremler işe yaramış desene :d
Soran1 yılÇok şükür 😌
1 yılparan çok ondan.
02 Yorumla
Soran1 yılYok ya 2 bazen 3 işte çalışıyorum keyfimden ödün vermemek için 😅
- 1 yıl
hiç mantıklı gelmiyor yaptığın ama her neyse. hayat senin
1 yılSen biraz kilo al knk
04 Yorumla