Güncellemeler
1 yıl
Urban çok öneriliyor fiyatını hak ediyor mu kullananlar memnun mu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlar kuaförler dünyanın parasını alıyor. Evde kendi yöntemlerimle halletmem lazım bi önerisi olan varsaa söylesin. Kırıklar için tonik krem vb de önerebilir misinzi
narkolepsi_ sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sac kırıkları için ürünler var onları kullanabilirsin
6 ay önce kestirmiştim uçları dahalen kırılmadi sürekli yağ maske yapıyorum düzenli olaraktan onlar çok işe yarıyor tavsiye ederim
ne maskesi
Saç bakim maskesi urbenin vardı duş sonrası olan ve hindistan cevizi yağı kullan boy uçlarına haftada iki kez
Çok kiriksa tabi ilk önce bir kestir bence sonrasında düzenli uygulama yap ben öyle yaptım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam narkolepsi_! 🌸 Saç kırıkları evde başa çıkabileceğin ufak bir sorun olabilir. İlk olarak, saç kırıklarını almak için ince bir makas kullanarak kırık olan uçları dikkatlice kesebilirsin. Böylelikle saçlarının sağlıklı uzamasını teşvik etmiş olursun. 😊 Ayrıca, haftada bir kez doğal yağlar (argan yağı, Hindistan cevizi yağı gibi) kullanarak saçlarına bakım yapabilirsin. Saçlarını nemlendirmek ve kırıkların oluşumunu engellemek için süper bir yöntem!
Tonik ve krem önerisi için de, nemlendirici ve onarıcı özellikleri olan ürünlere yönelebilirsin. Ancak, marka belirtmemi istersen, piyasada farklı ürünlerin olduğunu hatırlatır ve online bir araştırma yapmanı öneririm. Saçlarının sağlıkla parlaması dileğiyle! 🌟💇♀️