Aile hekim grevde polıkınlık cildiye yok :@
Kasıntı yok olsa mantar derim eczane mantarla alakası yok dedi
Egzama dusunce işe advantan kullandim geçmedi
Hametan mavi kullandım geçmedi
Travazol kullandım gecmedi
Benım sorunum ne :(

Aile hekim grevde polıkınlık cildiye yok :@
Kasıntı yok olsa mantar derim eczane mantarla alakası yok dedi
Egzama dusunce işe advantan kullandim geçmedi
Hametan mavi kullandım geçmedi
Travazol kullandım gecmedi
Benım sorunum ne :(

Sanki kızgın yağ ile yanmiş gibi duruyo klozet kullanıyorsan iyi temizlemeden oturuyosan oda yapar iç camasır naylon karısını varsa oda yapar terlemeden sık değiştir iç canasırını ve pamuklu giyin alerji olmusun ve güzelce yıka oraları pudrala iç camasırı giyme iyi olana kadar
Kendi evinde wc oturuyorum ama baska yerlerde asla oturmam bıle ve takını haline geldi surekli dus alır gıbı belden asagımı yikıyorum acaba mutfakta calisiyorum cok terlıyorum orada direkt dusa gıremıyprsun tabı ustınde kuruyo camasırın deterjyanıda nufus ediyor bunlarda sebep pısık olabılır mı
Aynen bak terlemeden dolayıda olur calıstıgın yer cok sıcaksa terliyosan ondanda olur orada dua alamıyosan eve gectiginde iç camasırını değiştir güzelce dusunu al kurula oraları pudrala ve gececektir
Merhaba! Yaşadığın durumu görmek gerçekten üzücü, ama kocaman bir içtenlikle yardımcı olmaya çalışacağım 🌺 Cildindeki kızarıklıklar gerçekten can sıkıcı görünüyor. Alışkanlıklarından, çamaşır deterjanı veya yumuşatıcı gibi alerjik reaksiyon yapabilecek faktörler olabilir. Bununla birlikte, kullandığın ürünlerin etkisi olmamış, bu yüzden durumu bir dermatologla konuşmak önemli. Geçmişte ben de benzer bir kızarıklık yaşadım ve sebebin deterjan olduğunu anladım. Özellikle hipoalerjenik ürünler ve saf zeytinyağı sabunu tercihinde bir değişiklik yaptım, faydasını gördüm. Cildini nemli tutmayı da ihmal etme. İlerleyen bir durumda mutlaka bir uzmana danışmanı öneririm. Online araştırma yaparak alternatif ürünlerin beğenilerini inceleyebilirsin. Güzel günler ve sağlıklı bir cilt dilerim! 🌞❤️
Cevap
17Cevap
Aloe vera jeli iyi geliyor ciltteki kızarıklığa
krem alın nivea
Egzamaya benziyor çok ihmal etmeden hemen doktora git araştırma hastanesine gitmelisin aile helimi krem yazar yollar kremle geçmez gibi duruyor
Abicim 10 gündür:) acmadigin yerin kalmadi anladık rahatsizsin git bir dahiliyeye kan var ne oldugu ortaya çıksın yeter artık
Randevu var da ben mi gitmedim yaaıle hekim grev de
Ğolıkınlık randevu yok
Acil anlamam dedi bakmadi bile gonderdi
Kendi cabamla bilgi toplayıp ıyılesmeye calisiyorum kızmayın bana :(
Dahiliyeye sira bulursun
Cildiye almayayım dahiliye dıyorsun dimi abı bakayım ona
Evet abicim bir kan ver vücutta enfeksiyon var mı baksınlar bir ilac versin oyle Ahmet Mehmet soylediyle olmaz bu is
Evet olmaz tabı bende randevu bulamadıgım ıcın böyle fikir amaçlı soruyorum dun acil de bakmadı bıle anlamam dedi gonderdi yani dahiliye bakıyorum sımdı tsk ederim
Goruntu ıcın k bakmayın bende yaptımın ayıp yanlıs oldugu farkında yım:(
Goruntu de değil 10 gündür aynı sey boş ver burdan fikir aldın bitti burada sifa yok ki sonucda adres Dr
Burdan travazol diyen oldu mesela aynısı bende var gecti deyince heveslendım gittim kutu kutu aldım yok gram fayda etmedi gecer ümidi ile Care bulmaya calistim canım acımıyor kasının bile yok aynadan gormesem anlamazdım bıle yanı sımdı cildiye ozel gitmeye karar verdim dahilyede randevu alcam bakalım ne çıkacak tesekkur ederım
Gecmis olsun
Durum cildiyelik degil bence
Sen dahiliyeye git çözülecek
Bu sonradanmı oldu sonradan olduysa bildiğin yanık deterjan yanığı olabilir ama mutlaka cildiyeciye gitmelisin.
2 hafta icinde bır anda oldu randevu bulabılsem ucarak gıdıcem acil gittim bakmadı bıle anlamam dedi gonderdı
Sadece bunlar
Bu mantar diye biliyorum. doktora git krem verir
Kasıntı yokkı
Sanki pişik olmuş gibi özellikle de pişik olma ihtimali yüksek yerlerde olması tuhaf
Herkes mantar diyo da bende gram kasıntı bıle yok farklı eczabeler sordum onlar da mantar alakası yok dıyo
Tatlım en kestirme yoldan acilen bi cildiye ye git pek iç açıcı bir değil bu ciddi bir şey olabilir
Dun gıttım dr bakmadı bile anlamam dedi geçiştirdi. Hatta kulağımda agrı vardı. Trıyajda tansiyon yuksek cıktı. Bunun uzerine dıl altı verildi dıkloron vuruldu dr dusmesını beklıyordum dedi. Dusmedı halde sen eve git dinlen dedi basından saldı resmen :/
Acilde bakmaz gerekirse özele git ama mutlaka git
Gıtcem evet bakınıyorum dahiliye de randevu alcam sımdı de ozel cildiye bakıncam ne olcak
Tesekkur ederım
Çok geçmiş olsun
Hastaneye gitmediğin her gün cildin için büyük sorun oluşturur, ilk gün gitmeliydin.
alerjik olabilir evet bir doktora görünsen iyi olur
Ic camsisiri sürtünmesi bakteriyel bu temiz alkolle yika
Sne en iyisi grevden sonrs bı cildiyeye git senin vahim yangın sarmış hertarafai
Bunun için iyi bir krem vardı ayrıca alerjin olabilir
Bacım bu ne git doktora
Randevu yok hergun bakıyorum yok
Özele git o zaman normal değil
Geçmiş olsun kıyafet alerjin olabilir
Bepanthol pisik kremini oneririm.
Bu nasıl oldu ya Allah şifa versin
Egzama olabilir.
Alerji olabilir acile git
Acil bakmadi bile anlamam dedi gönderdi
Gıtmısken hatta Kulahım cok agrıyodu Tansiyonum yuksek ti hatta dı
Dil altı hapı verdıler dıkloron igne vurdular buna ragmen dusmedı dr dusmesını bekliyordum dedi dusmedı halde sen eve git yat dinlen dedi gonderdi eve gelene kdr ml ml yurudum :/ basından saldı resmen
Cok masraflı olur mu? Sence
Borç alıp gıtcem artık
İstanbul
2000 ıle girip çıkabilir mıyım acaba anca denklestırdım
Uyuz değil mi
Kasıntı yok ko
Ciddi birşeye benziyor. Bence acilen doktora git
Hacemat kuru kupa yaptir
Alerji olmuş
Zararı var mı sana
Goruntu olarak tabı kötü
Sacmalama be nasıl bır yokluktasın