Bebeğim öncelikle çok geçmiş olsun yani bunları kafana takma aynı senin gibiydim kaç kere ciddiyete gittim önce doktor benzoxin yazdı iki şişe onu bitirdim cildini kuruttu ve heryeri çok leke yaptı leke dediğim boyadı kıyafetlerimi falan pek bi fayda da göremedim açıkçası en son gittiğimde doktor hap tedavisine başlamak ister misin dedi kabul etmedim sende sakın hap kullanma şuanda acnemix kullanıyorum gerçekten o kadar güzel ki sana anlatamam sacma sacma şeyler kullanmaktansa bunu yazdır ve kullan 200 TL mi ne tam hatırlamıyorum 150 falanda olabilir kullan bunu ama doktora soyle güzel bi nemlendirici de yazsin eğer istersen nemlendiricinin adına bakıp onu da söyleyebilirim o da uygun fiyatliydi ve yüzün yağlı gibi görünüyor benim öyleydi hergun yıkanmak zorundayım birde eğer istersen yüz yıkama jeli olarak bioxinin bi jeli var onu da düşünürsen onunda tam adına bakabilirim ben bunlar sayesinde kurtuldum hepsini cildiye doktoru yazdı kafama göre kullanmadım birde bunları deneyebilirsin yüzünü ellememeye çalış elinden geldikçe sıkma bu güzellik salondaki yerlere sakın gitme zaten yasin gereği belki de çıkıyor ama inan bana yüzün şuanda kötü görünmüyor üzme bunun için kendini sakın 💗
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Bi ara gercekten cok gitmisti ama simdi tekrar cikti doktorun verdiklerini kullanmistim oyle gitmisti simdi tekrar baslicam onlara senkn dediklerini almak isterdim ama ne sursem elimde kaliyor daha kotu olmasindan korkuyorum birazda bizde genetik bu sivilce icin takmamaya calisiyorum ama bi yandanda artik kurtulmak istiyorum 3 seneden beridir var
Benim de bu sekildeydi sıksan sıkamıyorsun kapatıcı sursen kapanmıyor. Ablamın da daha kötüydü. Biz de genetikmis sanırım roacutanne tedavisi vermişti ikimize de 6 7 ay geçti sonra. Önce dışarı atıyor sivilceleri sonra tamamen götürüyor. Ama tabi ki doktor yazarsa ve doktor kontrollü kullanması gereken bir ilaç
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Benimde ablam var ama onda hic yok anne tarafina cekmis herhalde amcam ve babam benim gibi sivilceliymis kucukken
Sivilceyi yediklerin yapar. Senden kan testi alır neye karşı hassasiyetin varsa söylüyor onu yemiyorsun ve bazı kremler ve ilaçlarla olan sivilceleri geçiriyorsun. Ben 17 yaşındayken yüzüm sivilceden görünmüyordu cildiye diyetisyene gönderdi. Kan testi oldum tavuk derisi, koyun yagini yasakladı 3 ay ilaç kullandım geçti
cildin meyilli o yüzden cildinin aşırı hassas olduğunu diyebilirim yapman gerekenler hijyenik ortam oluşturup cildine iyi bakıp stresten kaçınıp (zor) cildinle oynamamak yastık yüzünü falan sürekli değiştir
Doğru ürünler kullanmıyor olabilirsin tatlım ciddi ürünlerle ve cilt sorununa yönelik bir düzen olmuşturman lazım. Ben de aksatmadan düzenli kullanıyorum cilt parlıyor resmen ✨
Öz güvenin varsa sıkıntı yok. Sen kendini hissettiğin kadar güzelsin. Bu geçmeyecek bir şey değil her şeyin bir tedavisi var. Boş yere canını sıkma dışarı çıkarken hafif fondöten sür kapanır kimse de dikkat etmez zaten