Cilt Bakım Soda ile bebek gibi bir cilde sahip olmak mümkün mü? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Soda ile yüz yıkayanlar yüzünün bebek gibi olduğunu söylüyor. Sizce bu doğru mu? Soda ile bebek gibi bir cilde sahip olmak mümkün mü? Cevapla Bebek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Mümkün ama değil birazda sorunsuz bir cilt olmalı alerjik ve karma yağlı bir ciltte işe yaramaz sadece temizleyici dinlendirici tonik görevi görür 0 0 Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Duydum fakat denemedim krem takviyesi yapıyorum genelde 0 0 Yorumla
Maisie Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Soda ve içilen gül suyu birlikte çok etkili bebek gibi oluyo cilt 0 0 Yorumla
öylesinebirseyistee Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl Yüze sürmek iyi bir sonuç vermeyebilir ama haftalık 2-3 kez tüketildiğinde yüze canlılık katıyor. 0 0 Yorumla
fenerlihüso Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% 1 yıl İnanmayın normal çeşme suyu kullanın yeterli 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Cilt Bakım konusunda 749 cevap paylaştı. olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Mümkün ama değil birazda sorunsuz bir cilt olmalı alerjik ve karma yağlı bir ciltte işe yaramaz sadece temizleyici dinlendirici tonik görevi görür
Duydum fakat denemedim krem takviyesi yapıyorum genelde
Soda ve içilen gül suyu birlikte çok etkili bebek gibi oluyo cilt
Yüze sürmek iyi bir sonuç vermeyebilir ama haftalık 2-3 kez tüketildiğinde yüze canlılık katıyor.
Mümkün, soda toniği çok iyi geliyor
Sanmıyorum öyle birşeyin olduğunu
İnanmayın ya böyle şeylere
İnanmayın normal çeşme suyu kullanın yeterli
Şükür sahibiz :D
Ciddimisin
Emin degilim
Onu bilmem ama iyi geldiğini biliyorum
Hayır değil
Zor gibi
Denemiştim sadece yaktı yüzümü 😂
Sanmıyorum.