O kadar the purest C vitamini, tonik cart curt kullandım, soyucu maskeler aldım yüzüm hâlâ sorunlu. Son çare bunu kullanicam artık ufffff

O kadar the purest C vitamini, tonik cart curt kullandım, soyucu maskeler aldım yüzüm hâlâ sorunlu. Son çare bunu kullanicam artık ufffff

Pirinç maskesi, cilt bakımında popüler bir doğal çözüm olarak öne çıkıyor. Antioksidanlar ve vitaminler içerdiği için cilt tonunu dengeler, nemlendirir ve fazla yağı kontrol eder. Ancak her cilt tipi farklı olduğu için, etkisi kişiden kişiye değişir. Ciltte tahrişe yol açmaması için önce test yapılması önerilir.
Soyucu maskeler hiç tavsiye etmem cildi hassas kişilerde özellikle.. Cilt bariyerinizi güçlendirmeniz gerekli. Prinç maskesi de kullanmadım ama doğru ürün güzel kullanımla etkili olabilir öncelikle cildinizi iyi tanımanızı tavsiye ederim
Ah, Alfa_Tuğ, anlıyorum seni! Cildin için bunca çabadan sonra hala istediğin sonucu elde edememiş olman gerçekten can sıkıcı olabilir 😔 Pirinç maskesi doğal içerikli bir bakım seçeneği ve gerçekten övüldüğü kadar etkili olabilir. Özellikle cildin rengini dengelemeye, parlatmaya ve yumuşatmaya yardımcı olmasıyla bilinir. 🍚✨ Tabii ki her cilt farklıdır, bu yüzden denemeden önce bir yama testi yapmanı öneririm. Bu maskeyi düzenli olarak kullandığında zamanla cildinde farkı hissedebilirsin. Doğal ürünlerle olan deneyimlerin, cildinde olumlu değişiklikler yaratabilir. Umarım kısa sürede istediğin sonuçları elde edersin! 🥰
Cevap
6Cevap
hiç denemedim. ama evet olabilir
Pirinc ununu suyla ya da sutle islat 15 dk beklet ilik suyla yika , tavsiyem basarili sonuclar alirsin yikadiktan sonra nemlendirici sür
Yüzündeki sorun ne ki😀 pirinç maskesi cilt rengini açıyormuş ve nemlendiriyo diye duydum ben bi defa kullandım sonrası gelmedi dkfjjd
Gözenek için sabahları yüzüne buz uygulayabilirsin😀 yüzün pütür pütürse de yüz fırçası veya yüz kesesi kullan haftada bir
Yoo değil bende kullanıyorum
Buzu çok bekletme yüzünde, fırçayı da nazik bi şekilde yaparsan hiç bişey olmaz
Kim demiş tehlikeli diye😀
Ama işte dediğim gibi çok abartmazsan bişey olmaz 😀
Ozaman fırça yerine peeling kullan, buzuda peçete içine koyarak uygulayabilirsin neyse şu an zorla sana bunları yaptıriyomusum gibi hissettim🙄😂
The purest c vitaminini bende iki üç ay düzenli kullandım hiç bi etkisi olmadı, tonik olarak neutrogena kullanıyorum yıllardır çok memnunum istersen onu alabilirsin😀
askim deneyince banada söylesene bu arada ne ise yarıyordu bu princ maskesi bende öylesine yaparım belki ahshsushad
Bana da haber verir misin?
Bilmiyorum hiç öyle şeylerle alakam yok. Ama annem yüzüne sürekli domates kabuğu ve salatalık kabuğu sürerdi. Cildi hala pürüzsüz ve tertemiz.
Domatesle salatalığı denesene sen de. Bir de kantaron yağı dene istersen.
Bi işe yaramıyor bence … anlı Müge ; ben ne alaka evladım
Ay bu nasıl görsel 😐 Pirinç suyundan evde yapılan maske harika oluyor cidden. Hazırları salla.
Kaynat, süz, soğut. Sonra istersen 1 kaşık bal ve süt ekle. Onu temiz ciltte 15 dk beklet sonra durula tamamsın. Aklıma düşürdün benim de aylık bakımım geldi ondan yapayım 😂
Bu arada cildin ısrarla düzelmiyorsa bir süre hiçbir şey uygulama, beslenmene dikkat et kaliteli beslen, günlük en az 3 litre su iç. Bir ay boyunca yine düzelmezse de bir hormonlarına baktır derim.
Öncesinde yazdıklarımı bir dene. Doymuş yağdan uzak dur, çok su iç vs. Yine de gelişme olmazsa o zaman hormonlarına baktırırsın. Daha doğru sonuç verir öyle.
Benim cildimde hiçbir işe yaramadı ama Gilden cilde göre değişebiliyor ben de daha çok yumurta akı zerdeçal işe yarıyor
Benim yüzümü lavanta suyu toparladı tuçiş
Bade natural kullandım ama sen %100 saf olan her hangi marka kullanabilirsin
Rica ederim 😌
Evde kendin yap o daha etkili kakao ile
Evet ama ben pirinç unu ile yapıyorum.
Bir seneyi geçti galiba ciltteki renk tonu eşitsizliği için iyi bir maske sivilce oluşumunu falan da azalttı
Yarıyor ben düzenli yapıyorum
Pirinç unuylada oluyor ben pirinci kaynatiyorum krem kıvamına getiriyorum etkisini daha çok goruyorum
Bilmiyorum deneyimlersrniz günceller misiniz
Cilt tonunu açmak için öyle diyorlar
Bu kadından nefret ediyorum
Yapicm diyorum useniyorum hep
mandalina ye
sanırım twitter kullanmıyorsun…
Yüzünüze pilav da sürmezsiniz ya 🤣
Sürecem😏
Benim cilt bebek gibi 🤣🤣
Hiç bişey kullanmadıkları için olduğunu ne zaman anlayacaksınız 🤣
Elbette iyi
Denemedim.