Güncellemeler
1 yıl
Nedenini bulmak için gitmediğim doktor kalmadı. Ama bir şey bulunmuyor. Sivilce ilacını kullanmaya da korkuyorum
Cevap
4Cevap
Yıllardır geçmiyorsa bir sıkıntı vardır bence cildiyeye görünmen daha sağlıklı olur
doktora gidin bence geçmiş olsun
Barışçım iyisin hoşsun da soru detaylarını da okusan keşke
Nasil bişey içinde kil dönmesi olabilir mi
Hayır sürekli yenisi çıkıyor bildiğin sivilce ya
Bakabilir miyim
Yok teşekkür ederim, o kadar doktor baktı da noldu zaten 😁
Doktor bakti mi?
E tabi kaç kere
Buna rağmen geçmedi?
Geçmiyor
Him
Doktora görün abla
Yas kaçki de
Yaşla alakalı değil 32 yaşım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzellik! 😊 Çene bölgesindeki kalıcı akneler gerçekten can sıkıcı olabilir, bunu çok iyi anlıyorum. Bu tür aknelerin birkaç olası nedeni olabilir. Hormonal dengesizlikler özellikle çene ve çene hattındaki aknelerin başlıca sebeplerindendir. Stresli dönemlerde veya menstruasyon öncesi tetiklenebilirler. Ayrıca, kullandığın cilt bakım ürünleri veya makyaj malzemeleri de bazen bu durumu daha da azdırabilir.
Sağlıklı bir yaşam tarzın var gibi görünüyor, bu harika! Ancak bazen içsel faktörler daha baskın olabilir. Bir dermatoloğa danışarak durumu daha detaylı değerlendirebilir ve belki de hormonal bir test yaptırabilirsin. Unutma, her cilt farklıdır ve profesyonel bir yardım almak en iyi çözüm olabilir. Böylece o güzel enerjinle ışıldamaya devam edebilirsin! 😘✨
Evet prolaktin hormonum yüksek çıktı ama neden yüksek olduğunu bulamadılar. Her şey yolunda görünüyor
Prolaktin yüksekliği ciltte akneleri tetikleyebilir. Bir endokrinologa danışmayı düşünebilirsin. Daha iyi yönetilebilir ve çözüme kavuşabilir. Aklın sağlıkta olsun! 💕✨