Güzellik & Bakım Farklı cilt tiplerine uygun ürünleri bir arada kullansak sorun olur mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor #Edamedaciltbakım 🤍 #L’Occitane 🌺 Güncellemeler1 yıl Güncelleme Farklı cilt tiplerine uygun ürünleri bir arada kullansak sorun olur mu? Cevapla Cilt Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5b cevap paylaştı. Bence olur o yüzden kullanmamak lazım 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Olur.Mesela Ispanak ile Yoğurt yan yana yenmez. Biri demir, diğeri kalsiyum. Emilimlerinini engelliyorlar. Aynı şey ürünler içinde geçerlidir. 0 0 Yorumla
coffeekitten3 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Olmaz bence ben kullanıyorum yüzümde T bölgesi yağlıydı ama diğer kısımlarda çok kuruydu o kısımlara kuru ciltler için krem kullanıyorum T bölgesine normal hafif bi nemlendirici. Hep farklı farklı kullandım * abi zararını görmedim 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 458 cevap paylaştı. Hayır sorun olmaz.. 1 0 Yorumla
ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sorun olur tabi cilt zehirlenmesi yaşarızz 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 755 cevap paylaştı. olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence olur o yüzden kullanmamak lazım
Olur.
Mesela Ispanak ile Yoğurt yan yana yenmez. Biri demir, diğeri kalsiyum. Emilimlerinini engelliyorlar. Aynı şey ürünler içinde geçerlidir.
Olmaz bence ben kullanıyorum yüzümde T bölgesi yağlıydı ama diğer kısımlarda çok kuruydu o kısımlara kuru ciltler için krem kullanıyorum T bölgesine normal hafif bi nemlendirici. Hep farklı farklı kullandım * abi zararını görmedim
Hayır sorun olmaz..
Bi uzmana sormadan kullanılmamalı bence
Sorun olur tabi cilt zehirlenmesi yaşarızz
Olabilir belki şüpheli bir durum..
Sorun olabilir bence
olabilir
Olur
Olmaz sanırım