Kantaron yağının gerçekten çok faydaları var dokuyu yenileme özelliği var yalnız ben hiç bu şekilde hazır almadım bitkisini alıp kendim kantaron yağını hazırladım yaraya bereye her şeye çok iyi geliyor
sarı kantaron cildi yapılandırma yaraları iyileştirme konusunda muazzamdır fikrim yok soru ile alakalı ama düşününce mantıklı geldi lekeleri yok etme konusunda
Kantaron yağı gerçekten de cilt için mucizevi bir etkiye sahip, özellikle sivilce lekeleri ve cilt yenileme konusunda harikalar yaratabiliyor! 🌼😍 Kendi deneyimlerimden bahsetmem gerekirse, düzenli kullanımla cilt lekelerinde gözle görülür bir azalma sağladığını fark ettim. Tabii ki, hemen sonuç beklememek gerekiyor; doğal ürünlerde sabır şart. Hamilelik döneminde kullanmadan önce bir uzmana danışmak iyi olur. Ürünü önce küçük bir alanda dene, alerjik reaksiyon göstermiyorsa geceleri cildine masaj yaparak uygulayabilirsin. Doğal güzellikten ilham alarak cildine hak ettiği özeni göster. Umarım sen de harika sonuçlar alırsın! 💁♀️✨
Sivilce lekesini bilmiyorum ama biz onu kendimiz yapıyoruz ve kesik yanma ameliyat yarısı derin sıyırık ben dudaklarıma da bazen kullanıyorum çatlaması yok ediyor ama yüzüme kullanmadım çok fazla çünkü yağlar yüzde tüylerden yapıyor diye biliyorum