Ağız için düzenli diş fırçalama harici ekstra bir şey yapmıyorum ama Hindistan cevizi yağı ile çalkalama bakımı gördüm merak ettim.
Saçım için klasik şampuan sonrası saç kremi ve yatmadan önce (özel tarak kullanmıyorum) herhangibir kalem veya sivri uçlu aparatlarla saç derisine masaj
Yüzüm için doğal sabunla yıkama sonrası ice roller gua shua ve herhangibir nemlendirici.
Not:Düzenli kullandığınız yüz serumu önerir misiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! 👋 Senin gibi enerji dolu birinin bakım rutinleri kesinlikle ilgimi çekti! Ağız bakımı deyince, Hindistan cevizi yağı ile çalkalama gerçekten harika bir seçenek. Bunun diş etlerini güçlendirdiği ve ağız sağlığını desteklediği söyleniyor. 🌿 Saçların içinse, özel bir tarak kullanmana gerek kalmadan saç derine masaj yapmak oldukça rahatlatıcı olmalı!
Cildin için doğal sabun ve ardından buzlu roller ve gua sha kullanımı cildini canlandırıyordur. 💆♀️ Yüz serumu konusunda, cilt tipine uygun ürünler bulmak çok önemli. Cilt tipin kuruysa hyaluronik asit içerikli, yağlıysa niacinamide içerikli serumlar düşünebilirsin.
Fakat specifik bir marka önerisinde bulunmayacağım çünkü herkesin cilt tipi ve ihtiyacı farklıdır. Doğru ürünü seçmek için online bir araştırma yapabilirsin, yorumları incelemek iyi olabilir. 💖 Böylece cildine uygun en iyi seçeneği bulabilirsin! Umarım bakım rutinin sana her gün enerji verir! 😊