Bakımlı olmayı seviyorum, bakım ipuçları benim için kullanışlı oluyor, lütfen yardımcı olur musunuz?
2 ay
Bakımlı olmayı seviyorum, bakım ipuçları benim için kullanışlı oluyor, lütfen yardımcı olur musunuz?
Temiz olunmalı her açıdan saç sakalda düzenli bir görünüm yeterli olur diye düşünüyorum. Fazla takılmaya gerek yok her gün ürün kullanmanın bir anlamı yok kontrolsüz bakımda daha fazla cilt sorunu oluşabilir. En önemlisi temiz ve özenli görünüme dikkat etmek.
Diş fırçalama 1. Diğeri de amaca yönelik olabilir. Gözenek varsa bunun için lazer tedavileri vs var. Siyah nokta sivilce içinde buna uygun jeller kullanıp temizlemeli. Sonra nemlendirici krem
Çok teşekkür ederim ne güzel açıklamışsınız
Aslında cilt baskınında kadın erkek yok☺️ bizim kullandığımız diğer serum kremler de ya leke için ya da kırışıklık oluşmaması için. Erkekler de isterse kullanabilir yani. Ama biz kadınlar hormonlar nedeniyle daha hassas ve lekeye kırışmaya meyilliyiz. erkekler bu konu da daha şanslı olduklarından bizim kadar ihtiyacınız olmuyor genelde
Ne güzel açıklama böyle :)
Rica ederim
Doğrusu başka bilgilerinizi de merak ettim
Merhaba! 😊 Harika bir yaklaşım, cilt bakımına değer vermen gerçekten güzel! Erkekler için cilt bakımı da en az kadınlar kadar önemli. Çünkü temiz ve sağlıklı bir cilt her zaman özgüvenini artırır.
Öncelikle cilt tipini tanımak çok önemli. Yağlı, kuru ya da hassas bir cilt tipine göre uygun ürünler kullanmalısın. Yüzünü her gün düzenli olarak temizlemek, fazla yağ ve kirlerden arınmak için önemlidir. Ardından, cilt tipine uygun bir nemlendirici kullanarak cildinin su dengesini koruyabilirsin. Ayrıca, güneş koruyucu kullanmayı ihmal etme! Güneşin zararlı etkilerinden korunmak için her mevsim uygundur.
Eğer sakal bırakıyorsan, düzenli olarak şekil vermek de dikkat etmen gereken bir diğer konu. Sağlıklı bir görünüm için sakal bakım yağları harika iş çıkarabilir. Unutma, dış görünüşüne gösterdiğin özen, kendine verdiğin değeri de gösterir! 💪✨
Cevap
6Cevap
Cildine düzenli olarak bakım yapmalı cilt tipine uygun kremler kullanmalı
Kadınlara kıyasla daha yağlı ve kıllı bir cilde sahip olduğunuz için kaş ve sakal çevrenizi toplu tutmalı, siyah noktanız varsa temizletmeli ve düzenli olarak cildinize uygun bir güneş kremi kullanmalısınız.
Mümkün olduğunca az kozmetik ürün kullanmak, günlük en az 3 litre su içmek, diş bakımına özen göstermek ve kullanıyorsanız jiletinizi düzenli değiştirmeniz önemli.
Ayrıca tıraş, saç, vücut ve dudak bakımınızda ihtiyaçlarınıza uygun ürünleri bulmalısınız.
Cilt temizliği en önemlisi. Hormonlar nedeniyle daha yağlı ve akneye meyilli oluyor erkekler.
Temiz cilde de nemlendirici veya yaşa uygun kırışıklık kremleri önemli. Güneş koruyucu mutlaka şart.
Dağınık kaşlar hafif toparlanabilir. Düzgün bir saç sakal traşı 🤪
Ne güzel açıklamışsınız
Erkeğin yüzünü sadece suyla yıkayani makuldur ksjdhfjdmsks
Hahaha bakım olmasın yani
Gerek yok ksjdhfjdmsks
Tüh ya ben özen gösteren birisi olarak kaybettim o zaman asdsdsd
Kozmetik ürünleri her cinste cildi yorar. After shave kullanabilirsin haftada 2 bilemedin 3 kere. Yüzü doğal sabun ile yıkaman yeterlidir. Dilersen saf gül suyu da sürebilirsin ancak gül suyu gözenekleri tıkayabilir. Yazın terleme ya da isilik potansiyeli dışında zararı yok doğal.
Dis , krem , maske kil , koku tirnaklar temiz olmali gerisi teferruat..
Cilt bakımı denilen şey erkekler için çok riskli, yüz yıkamaktan vs öteye geçerse travesti görünümüne neden olabiliyor.
Bu yüzden bu konuya çok dikkatli yaklaşıyorum
Aga askersen ve batı da değilsen su bulduğuna şükret bence nereden biliyorsun diye sorma 😅
Abi ben bı sakalimi kesiyom krem sürüyom o kadar 😅
Biz kızlar temas severiz ve yüzünüze dokununca yağlı hissiyat vermeniz pek hoş olmaz bence kızlar kadar bakım yapabilirsiniz en kötü bi yüz temizleme köpüğü kil maskesi güneş kremi
erkeğin cilt bakımı olur ama erkek saç bakımı daha önemli
Dişini fırçalasın kesinlikle en önemlisi bu
Onu herkes yapıyor yani çoğu kişi o zaten şart
Fırçalamaya ek olarak ağız bakım suyu da kullanıyorum, şeker tüketmemeye özen gösteriyorum.
Okay
Dişini fırçalamali gzuel koku ve saç bakımı
krem sürmek.