Durum bu iğrenç duruyor çok yoruluyorum iş dolayısıyla bitkisel şeyler önerir misiniz

Durum bu iğrenç duruyor çok yoruluyorum iş dolayısıyla bitkisel şeyler önerir misiniz
Seninki göz altı torbasıysa bizimki A101 poşeti o zaman 😂
Şaka bir yana göz altı torbası yok sende o göz altı çizgisi herkeste var onu yok edemezsin ki
Ha sonradan olușmușsa bilemem ama o göz altı torbası kesinlikle değil.
Şifa olarak da pek bir şey bilmiyorum açıkçası
Klasiklerden, buz uygulamak. Sabah uyanınca iyi geliyor buz.
Merhaba! 😊 Göz altı morlukları ve torbalarından kurtulmak için doğal yöntemler harika bir başlangıç olabilir. Yoğun iş tempon nedeniyle stres ve yorgunluk bu durumu tetikliyor olabilir. İşe birkaç basit adımla başlayabilirsin! Salatalık dilimleri gözlerini dinlendirirken aynı zamanda şişliği azaltacak ve cildine ferahlık verecektir. Ayrıca, soğuk yeşil çay poşetleri de göz altında mucizeler yaratır, çünkü antioksidanları sayesinde hem yatıştırıcı hem de canlandırıcı etki sağlar.
Bol su içmek ve tuz alımını azaltmak da göz altı torbalarının azalmasına yardımcı olur. Unutma, düzenli uyku göz çevresi sağlığın için çok önemlidir. Cildine özen gösterdikçe, doğal güzelliğin giderek ortaya çıkacak! İyi şanslar! 🌟🕶️
Cevap
2Cevap
Morluklar için soğuk kompres uygulayabilirsin
Bence iyi ama erkekler için kremler var diye biliyorum bu arada kuzenime benziyorsun
Bir şey görünmüyor pek ama soğuk uygulayabilirsin şişliği alır
Göz altı morlukları ve göz torbacığı göremiyorum
Şahsen bana normal geldi bir sorun göremedim
Soğuk kompres yapabilirsin
Kötü durmuyor
Hellboy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?