Arkadaşlar merhaba normalde kafaya hiç takmıyordum ama artık takmaya başladım cildim küçük yaşlarda sivilceler çıktı çok kötüydü herkes soruyordu anneannem akrabalarım vs yemek yiyorduk anneannem bana hasta mısın bu ne felan dedi. Her neyse ben sivilce tedavisi gördüm sonra elhamdüllah geçti sadece 2 tane skar izim ve lekem vardı. 2022 yılına kadar cildim benek gibiydi ne siyah nokta, ne gözenek vardı ne yağ kir , lekelerimi bile takmıyordum çünkü lekelerim açılmaya başlamıştı ve her yatarken düzenli cilt bakımı yapıyorum. Cildim şimdi acayip kötü hiçbir zaman gözeneklerim yoktu gözeneklerim kesinlikle geçmek bilmiyor delik deşik ben serum kullanmıyordum kullanmaya başladıktan sonra mı oldu sivilceler çıkmaya başladı cildimin cilt bariyeri bozuldu eski resimlerim karşıma çıkıyor ne yapabilirim nasıl eski haline dönerim. Gözeneklerin tamamen yok olması mümkün değil mi artık ben 1 seans ramazan ayında PRP tedavi yaptırdım 3 seans aldım bu ekimdede gideceğim sizce ne düşünüyorsunuz iş yerindekiler cildimi çok beğeniyor şu ben beğenmiyordum. Bazen nemlendirici sürmeyi unutuyorum , ama cilt bakımı yapıyorum acaba nemlendirici sürmediğim için mi sivilce vs çıkıyor bu arada işe giderken bb kullanıyorum , serum sürüyorum bb yüzüme hiç bir şey sürmesem gözeneklerim geçer mi? Skar izlerim de var leke çok oluyor of ne yapmalıyım
Sonradan cildim bozuldu ne yapmalıyım?
Güncellemeler
1 yıl
23,5 yaşındayım 24 olacağım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Öncelikle cilt sorunlarıyla karşılaşmak gerçekten moral bozucu olabilir ama endişelenme, doğru adımlarla eski sağlıklı cildine kavuşabilirsin! 🌸 Cilt bakımı rutininin temelinde düzenli nemlendirme ve cilt temizliği bulunur. Nemlendiricin, cildinin su dengesini sağlayarak bariyerini koruma altında tutar, bu yüzden nemlendiricini aksatmaman oldukça önemli. Serumlar her ne kadar faydalı olsa da, bazı durumlarda cilt tipine uygun olmayan içerikler sivilcelere sebep olabilir. Mümkünse dermatologdan öneri alarak içeriklere dikkat edebilirsin.
PRP gibi profesyonel tedaviler de uzun vadede cilt görünümünü iyileştirmede etkili olabilir ancak birkaç seans sonrasında etkilerini görmen daha olası. BB krem kullanmak cilt tonunu eşitleyebilir ama makyaj temizliğini atlamamak gerekir. Gözeneklerin tamamen yok olması mümkün olmasa da görünümünü azaltabilirsin. Gerçekten sabırlı ve istikrarlı bir bakım rutinine devam etmen önemli. Hadi, cildine hak ettiği sevgiyi göster! 💖