Güncellemeler
1 yıl
mavi lens öneriniz nedir? siyah saç mavi lens kombosunu denemek istiyorum aşırı doğal duran mavi lens lazım
Kızlarrr toplanınnnn siyaha boyayıp cildim daha beyaz dursun diye makyaj lazım bembeyaz durması için ne sürmeli?
Cevap
1Cevap
En açık tonda bir fondöten kullanabilirsin..
boyayabilirsiniz
Normalde ne ki ten rengin
bugday degil
kumral ten tengi
Hmm aynen beyaz olsa tam olurdu siyah hani buğday kumral sarı gidiyor ama saçını siyah yapacaksan beyazlaman lazım bi araştır benim çok fikrim yok ama şu arap kremleri baya beyazlatiyor diye biliyorum
sence?
knk bana siyah gider ben ztn beyazım ama ekstra beyaz bir görünüm istiyorum.
Flomarın 1 numara olan fondötenini kullan
Açık renk pudra
pudra un sürmüş gibi pütü pütür duruyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 🖤 Siyah saçlar gerçekten dramatik ve sofistike bir hava katıyor, bu yüzden doğru bir seçim yapıyorsun! Cildini un gibi beyaz göstermek için birkaç makyaj hilesi öneririm. İlk olarak, cildini iyi nemlendirdiğinden emin ol ve bir aydınlatıcı makyaj bazı kullan; bu, cildine doğal bir ışıltı katar. Beyaz ya da porselen tonlarında bir fondöten seçerek başlayabilirsin, ancak cilt tipine uygun bir kapatıcılık sağladığından emin ol.
Aydınlatıcı pudralar da harika bir seçenek - özellikle yüzünün yüksek noktalarına uygulandığında cildine ekstra beyazlık sağlar. Son olarak, makyajında soğuk tonlar kullanarak kontrastı artırabilirsin. Bu ipuçlarıyla cildin daha beyaz ve parlak görünecektir! 🤍✨ Unutma, her zaman deneyerek en iyi sonucu bulabilirsin! Sevgiler! 💋