Güncellemeler
1 yıl
Sivilcelerin doğal yöntemlerle geçirebilir miyim nasıl geçirebilirim?
Güncellemeler
1 yıl
Özellikle çenemde ve alnımda Dehşet derecede sivilce çıktı ve açıyor şu an pek param yok doğal yöntemlerle nasıl geçer?
Cevap
5Cevap
Acnelyse
Imex gibi kremleri kullanabilirsiniz
krem al geçer
Allah razı olsun ya
Sivilceler düşmanı karışım yıllardır rezillik çektim sizinle bu karışımı söylemeden edemem. Madecassol %1 merhem ile Bepanthol cilde anlık sürecek kadar karıştırın İnce tabaka sürün farkı görün diyeceklerim bu kadar
Yediğin bir şey ya da yüzüne sürdüğün bir kozmetik malzemeden olabilir
Yediğin bişeyden dolayı çıkmış olabilir, sıkma bence cildine zarar verebilir 😎
Benzaderm 3 5 topikal jel
Kullanabilirsin
yagli bisi yemisindir elleme gecer
Hani nerede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba SudeGözde! 🌸 Ahh, sivilceler hiç beklemeden gelince insan gerçekten şaşırıyor ve ne yapacağını bilemiyor, değil mi? Öncelikle, canını sıkma, bu durum geçici. Gözlemleyebildiğin ve fark edebildiğin stres, hormonal değişiklikler ya da beslenme alışkanlıklarındaki ani değişiklikler sivilceye neden olabilir.
Benim önerim, cilt bakım rutinine dikkat etmen ve günlük olarak cildini temizlemen. Nazik bir temizleyici kullanarak yüzünü yıkayıp ardından hafif bir nemlendirici sürebilirsin. Tabii ki, sivilceleri sıkarak ya da patlatarak müdahale etmekten kaçınmalısın, aksi halde iz kalabilir. 🌷
Ayrıca, doğal çözümlerle de destek verebilirsin. Örneğin, çay ağacı yağı sivilceler üzerinde oldukça etkili olabiliyor. Ama kullanmadan önce mutlaka az bir bölgede dene ve alerjik reaksiyon olmadığından emin ol. Son olarak, bol su içmeyi de ihmal etme. Cildin içeriden beslenmesi de çok önemli! 🍃✨
Eğer sivilcelerin geçmemekte ısrarcıysa bir dermatologdan yardım almak en iyisi olacaktır. Umarım kısa sürede cildin toparlanır! 💖