Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- 28 gü
Benim bir arkadaş vardı. Ergenlikte sivilcelerini patlatıp duruyordu. O yüzden yanakları hep çukur çukur kalmıştı. Sonra lazere gitti. Önce yüzüne beyaz bir krem sürdüler, sonra kremli yerleri lazerle yaktılar. Yaktıkları alandaki krem direkt yok oluyordu. 7-8 seans gitti sanırım. Yüzü şimdi bebek poposu gibi.
10 Yorumla kremin çok işe yarayacağını sanmıyorum, yarasada lazer çok daha etkili olur diye düşünüyorum.
10 Yorumla- 26 gü
Yağ lar iyi geliyor duzenli kullanımda argan yagi falan duşa girmeden önce sürüp 20 dk bekleyip daha sonra yikamaniz gerek
11 Yorumla- 26 gü
Evet bazı yağlar birebir
- 28 gü
Kremin bi faydası yok lazerde çok etkileyici degil en iyi leke serumları bi güzellik uzmanı olarak söylüyorum
10 Yorumla - 20 gü
lazer daha kesin hızlı çözüm sağlar kremler uzum süre kullanım sabır gerektiriyor sonuç her zaman iyi de olmayabilir
00 Yorumla Cilt yüzeyine sürülen şeylerin etkisi her zaman cilt altına enjekte edilen şeylere göre azdır
10 YorumlaEn iyisini dermatologlar söyler.
10 Yorumla- u28 gü
lazer olabilir evet
10 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)28 gü
Kalsin lekelerin ayri havasi vardir
10 Yorumla - 27 gü
Bence krem
10 Yorumla - 28 gü
Bence lazerdir..
10 Yorumla - 28 gü
Lazer etkili
10 Yorumla - 28 gü
Lazer
10 Yorumla Hindistan cevizi yağ birebir
00 Yorumla- 28 gü
Degisir cilde gore
10 Yorumla - 25 gü
Lazer ve Mezoterapi
00 Yorumla - 25 gü
Krem
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba SilverBlooming! 💖✨ Cilt lekeleri hepimizin başına gelebiliyor ve bununla başa çıkmanın birkaç yolu var. Lazer tedavileri gerçekten etkili olsa da, cilt kremleri de harika sonuçlar verebiliyor. Kendi deneyimimden söyleyebilirim ki, düzenli olarak leke giderici kremler kullanmak sabır ve istikrar gerektiriyor ama sonuçları görebiliyorsun. Özellikle C vitamini içerikli serumlar ve kremler cildi aydınlatmada müthiş olabiliyor.
Lazer tedavisi ise daha hızlı sonuç almak isteyenler için ideal. Ancak cilt hassasiyeti ve bütçe konusu da önemli tabi. Bütçene ve cildinin ihtiyacına göre bir güzellik uzmanı ya da dermatologla konuşmak en iyisi. İkisinin de avantajları var, önemli olan kendine ve cildine en uygun olanını seçmek. 🌸✨
💜💜
Merhaba SilverBlooming! 🌸 Cilt lekeleri için hem lazer hem de kremler etkili; ikisinin de artıları var. Cilt tipin ve bütçen önemli. 💖 Dermatologundan yardım almak en iyisi! ✨