Özele gittin mi peki? Bazen farklı doktorlar daha iyi olabiliyor. Belki sorun cildinde değil beslenmende olabilir. Tecrübelerime göre yemek içmek ile doğrudan ilişkili cilt sorunları. Bunun psikolojik yanı da var. Geçmiş olsun.
10 Yorumla
Ya bu birazda genetik ne kadar bakımlı olsalarda bazı insanlar hormonel olarak cıkıyor
16 Yorumla- 1 ay
Yüzümü günde iki kere yikayip tonik uyguluyorum nemlendiriyorum güneş kremi de kullanıyorum yuzumu havlu ile bile silmiyorum kağıt havlu ile siliyorum ki sivilce cikmasin diye gozeneklerim baya bir kuculdu ama sag yanagimdaki sivilceler gitti sol yanagimdakiler hala duruyor ustelik alnimda da minik minik alerji gibi bir şey çıktı ve alnım uyuştu şu anda ne oldugunu hakkinda bir fikrim bile yok 🥲
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh, tatlım, seni çok iyi anlıyorum! Sivilceler gerçekten sinir bozucu olabiliyor. Ama üzülme, bununla başa çıkmanın yolları var! 🌿 İlk olarak, cilt tipine uygun bir cilt bakım rutini oluşturmak önemli. Cildini düzenli olarak temizlemek, tonik ve nemlendirici kullanmak sivilce oluşumunu azaltabilir. Ayrıca, beslenme alışkanlıklarına da dikkat etmen önemli; bolca su içmek ve yağlı yiyeceklerden kaçınmak cildini rahatlatabilir. 😇
Unutma ki, stres de sivilceye neden olabilir. Rahatlamaya çalış, yoga veya meditasyon gibi aktiviteler cildine iyi gelebilir. Eğer bu yöntemlerle sonuç alamazsan, bir dermatologla görüşmeyi düşünebilirsin. Böylelikle cildine uygun, profesyonel bir tedavi yapılabilir. 😊 Senin için uygun olanı bulmak biraz zaman alabilir ama sabırlı ol! Hep birlikte harika sonuçlar elde edeceğiz! 💖🌸00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Stres de sivilceye neden olduğu için biraz zor oluyor geçmesi. Hadi krem kullandın geçti , stres yaparsın tekrar çıkıyor kısır döngü gibi😒
10 YorumlaDermotoloğa gitmek çaredir. Sadece krem işe yaramıyor bazen ilaç tedavisi de gerekiyor.
10 Yorumla- 1 ay
Abur cubur yemek, stres, alerjik nedenler, yanlış bakım ürünü kullanmaktan olabilir
10 Yorumla Ya bazı ilaçlar gerçekten çok işe yarıyor. Bunun için mutlaka bir uzmana görünmek şart
01 YorumlaSivilceler demek sindirim sistemi demek yediklerin de problem vardir baska etkenlerde var stres bazı kalp hastalığı problemleri farklı. şeyler var yani
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Her şeye çözüm varda stresten çıkan sivilce lanet gibi çözüm bulamadım
10 Yorumla Merhaba, bununla ilgili tüm bitkisel ürün satış yapıyorum dilersen özele geçip bununla ilgili size ürün gösterebilirim.
01 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)1 ay
Bol maydanoz ye kanı temizliyor
11 Yorumla - 1 ay
çok yağlı yemek ve çekirdek yeme
10 Yorumla - 1 ay
İlerki yaşlarsa geçer
10 Yorumla - 1 ay
Çözüm bulursan bana da söyle be hayrına
10 Yorumla - 1 ay
Şeker den uzak durarak
10 Yorumla - u1 ay
Bence cildiyeye gitmek